USKIN-Cellics

USKIN

USKIN is leverancier van non-invasieve, resultaatgerichte systemen voor huidverbetering, huidverjonging en bodycontouring. Met gepatenteerde en wetenschappelijk onderbouwde technologieën maken onze systemen van Venus Concept™, icoone® en Adipologie® het verschil. 
Daarnaast zijn we leverancier van Vinoble Cosmetics, een uniek concept van 100% vegan huidverzorgingsproducten voor effectieve huidverbetering. 
Banner_merken_USKIN_.png

Onze oplossingen voor cosmetische en medische huidverbetering zijn natuurlijk, veilig, pijnloos en met oog voor het welzijn van body & mind. Cosmetisch
Acné/grove poriën
Littekens
Pigment
Rosacea
Rimpelreductie
Definitief ontharen
Cellulite
Huidverstrakking
Bodycontouring 
Lipolyse

Medisch 
Littekens 
Pre- en postoperatief
Veneuze insufficiëntie, lymfoedeem en lipoedeem 
Zwangerschap
Cellulite
Brandwonden
Nazorg bij (borst)kanker
Spierpijn en spierspanning
Peesontsteking
cellics_isabel_samen.png


Cellics

Om maximaal resultaat te behalen adviseren de experts van USKIN altijd het gebruik van Cellics Health Nutrition, met een focus op de huid. Waarom? 
We weten allemaal dat het herstellende en vernieuwende vermogen van de huid wordt bepaald in de onderliggende huidlagen. Waarom nemen we de verzorging hiervan dan nog niet voldoende mee in onze behandelingen? We zijn gewend om aan de buitenkant te behandelen of vanaf de buitenkant verjongende en verbeterende processen binnenin te stimuleren, maar na jaren research weet Cellics dat voor een goede fundering voeding een cruciale rol speelt. En makkelijker dan met Cellics kan het binnenkrijgen van belangrijke voedingstoffen voor een mooie huid niet. Met slechts een schepje bij je ontbijt.


Een samenwerking die wérkt voor jou

USKIN en Cellics denken actief mee in de beste en meest passende oplossingen voor jouw bedrijf. Met kennis en inzichten helpen wij onze relaties, zoals huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes, om tot hun persoonlijke succesformule te komen.

Wil jij op het hoogste niveau werken en op een non-invasieve, pijnloze en veilige manier indrukwekkende resultaten bereiken? Dan hebben wij een match!

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek of proefbehandeling. USKIN B.V.
Molenkampseweg 20
5681 PE Best
0499 - 327 237 
www.uskin.nl
info@uskin.nl

Skin Health Company B.V.
Molenkampseweg 20
5681 PE Best                                        
0499 - 210 000
www.cellics.nl
info@cellics.nl                 Volg ons op Facebook (USKIN en Cellics) en Instagram.De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.