USKIN

Pijnloze, veilige behandelingen mét resultaten die indruk maken.
Dat is wat USKIN samen met jou wil bereiken als het om non-invasieve apparatuur gaat.

De vraag naar gezondheid en vitaliteit speelt steeds meer een bewustere rol in het leven van je cliënt. Ook de mogelijkheden aan non-invasieve apparatuur zijn enorm gegroeid. Wat je nodig hebt is een technologie die wetenschappelijk is onderbouwd en de gezondheid en vitaliteit van je cliënt van binnenuit bevordert op een pijnloze en veilige manier.

De esthetische gepatenteerde apparatuur voor huidverjonging, bodyshaping, huidverbetering en laserontharen van Venus Concept, icoone en Deep Slim, Adipologie heeft dat allemaal. Daarmee loop je voorop en maak je indruk.

Je hebt daarvoor een betrouwbare partner nodig die je support geeft in je marketing, (online) trainingsmiddelen beschikbaar stelt en een eigen technische dienst heeft die jou ondersteuning biedt.

Vanaf 2013 zijn wij exclusief distributeur op de Nederlandse markt met meer dan 200 partners. 

USKIN_Logo_85Black.jpg
AE7I7076A_1.jpg
0e880587-e79b-4635-80e7-d27f3753d9b8.png

icoone
Meer dan twintig jaar endoscopisch onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van de meest unieke en gepatenteerde Roboderm-technologie om het bindweefsel te behandelen door middel van 'Multi Micro Alveolar Stimulation'.

Venus Versa
Het meest veelzijdige all-in-one systeem voor non-invasieve behandelingen zoals: huidverstrakking, rimpelreductie, vasculair, pigment, grove poriën, littekens, acné, bodyshaping, cellulite en ontharen. Dit platform is per applicator uit te breiden.USKIN B.V.
Molenkampseweg 20
5681 PE Best

Telefoon: 0499 – 327 237
Email: info@uskin.nlDe inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina