Toskani

Banner_partnerpagina.jpg

Maak kennis met Toskani
Oorspronkelijk komt Toskani uit Barcelona en begon in de jaren 50 als apotheek genaamd Xalabarder Pharmacy. Het was een écht familiebedrijf. Gaandeweg ontdekte de familie dat klanten steeds vaker vroegen naar bepaalde cosmeticaproducten. Vanuit dat oogpunt hebben ze in 1982 met hun farmaceutische kennis, onderzoek gedaan naar nieuwe producten voor alle cosmedische disciplines. In 1994 werd Toskani geboren.


Toskani staat voor het leveren van esthetische en dermatologische oplossingen. Al meer dan 30 jaar focust Toskani zich op het ontwikkelen van (cos)medische producten voor het behalen van het best mogelijke esthetische resultaat.


Efficiënt, veilig en innovatief
Alle formules zijn uniek en zijn het resultaat van langdurig onderzoek in het laboratorium. Dit maakt dat de producten efficiënt, veilig en innovatief zijn. Toskani werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten. Alle producten zijn op basis van peptiden, biorevitaliserende middelen en geavanceerde liposomen. De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit zorgt voor huidverbetering.

Het portfolio bestaat uit:
- Mesotherapie producten
- Chemische peelings
- Thuisproducten (gelaat, body, haar)
- Apparatuur


Ruim 10.0000 klinieken gingen je voor
Inmiddels heeft Toskani een portfolio van meer dan 100 producten die voldoen aan hoge veiligheidseisen en eventuele medische CE-classificatie. Ruim 10.000 klinieken, praktijken én salons over de hele wereld werken dagelijks met de producten van Toskani.


Wanneer je aan de slag gaat met de producten van Toskani, vinden wij het van groots belang dat je wordt getraind in alle behandelmethodes en bijbehorende protocollen. Onze clinical trainer komt graag bij je langs. Zo ben je als Toskani partner volledig op de hoogte van de procedures. Kijk voor meer informatie op: www.toskani.nl of neem contact op via het mailadres: info@toskani.nl of telefoonnummer: 0529 428 000.

Footer.jpg


De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina