SPEGA Medical

SPEGA Medical BeNeLux is op de Franse markt al meer dan 10 jaar een succesvolle aanbieder van diverse esthetische, medische en cosmetische hulpmiddelen. Daarmee hebben zij zich bewezen als een belangrijke partner binnen de wereld van de huidtherapie. Recent heeft SPEGA Medical besloten om zijn activiteiten ook naar Nederland uit te breiden.

U zult ons hier tegenkomen met merken als ThermaVein, FotoAge en Skin-Ox en TAKKAIR. Hieronder ziet u alvast een korte impressie van ons aanbod. 

We werken er hard aan om u als huidtherapeut te informeren over onze portfolio. Om dit te realiseren zijn wij opzoek naar parttime verkoopadviseurs. Indien u interesse heeft, kunt u hier onze advertentie bekijken!

SPEGA_Medical.png


SPEGA BeNeLux
Zandheuvel 52-B
4901 HW  OOSTERHOUT
Tel. +31 (0)6-41198003
I www.spega-medical.com 
E dvkalkeren@spega-int.com 
ThermaVein is een innovatieve thermocoagulatie-methode voor de behandeling van couperose, teleangiëctasieën, rosacea en spider naevi.

Thermavein.png


FotoAge en Skin-ox is een fotobiodynamische therapie die o.a. wordt ingezet bij acné, rejuvenatie en melasma.

Fotoage.png


TAKKAIR is een luchtzuiveringssysteem dat in uw behandelruimtes de lucht zuivert van onaangename geuren die ontstaan bij ontharingsbehandelingen met laser, van chemische stoffen zoals aceton en TAKKAIR biedt bescherming tegen virussen en bacteriën (bewezen door testen van het Institut Louis Pasteur).

Takkair.png


De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.