Skinceuticals

Logo_INT_Black.png

 

Bij SkinCeuticals is het onze missie om de gezondheid van de huid te verbeteren.

We zijn toegewijd aan onderzoek en innovatie en zijn hierin marktleider. De Bij bieden geavanceerde skincare waarvan de werking wordt ondersteund door de wetenschap.

Onze krachtige formules komen voort uit tientallen jaren onderzoek naar huidkanker en hebben geleid tot cruciale doorbraken in antioxidanten. Deze zijn hoog geconcentreerd in pure, actieve ingrediënten en hebben bewezen dat ze optimaal in de huid kunnen doordringen.

Onze klinische skincare, gemaakt in de VS, wordt gebruikt door dermatologen, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en medi-spa's voor dagelijkse thuiszorg en om esthetische procedures aan te vullen voor, tijdens of na de behandeling. We formuleren om tekenen van veroudering te corrigeren, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen

Waarom is SkinCeuticals de autoriteit? Met vier generaties van topische antioxidantformuleringen, 10 patenten en meer dan 200 studies gepubliceerd in prestigieuze medische tijdschriften, is SkinCeuticals een voorloper op het gebied van antioxidantenwetenschap.


Skinceutical_NVH_BP.png