Skinadmin

Skinadmin: als je zeker wil zijn van je zaak!

Cruciaal voor je bedrijfsvoering is de software die je gebruikt. Die optimaal is ingericht voor jou werk: huidtherapie! Met een goed dossier (hmh). En dan ook nog de mogelijkheid biedt klein te beginnen en gaandeweg door te groeien. 
Skinadmin heeft dat voor je in petto!


Je begint bij ons met een startersregeling waarbij je alle extra opties kosteloos kunt gebruiken. Na verloop van tijd kies je wat echt belangrijk voor je is, wat voor jou situatie werkt. Daarbij adviseren wij je ook. Daar beginnen we al mee door je een digitale startersgids aan te bieden waarin staat wat er zoal bij komt kijken bij het starten van een huidzorgkliniek. 

indeling_pakketten_Skinadmin.png

Onze klanten!

Gebruikers van Skinadmin werken soms part-time in hun eigen kliniek, maar er we hebben ook gebruikers met 10-tallen vestigingen en zo’n 100 medewerkers. Dat kan alleen als je kennis van zaken hebt en Skinadmin op maat aan kunt bieden, voor klein en groot. Of van klein “meegroeiend naar groot”! Die zekerheid bieden wij je. Wij passen de software aan zodat jij onbezorgd door kunt werken aan de ontwikkeling van je kliniek!

Impressie_Startersgids.png