Skin Tech Pharma


Skin Tech Pharma Group BNLX  is leverancier van medisch cosmetische producten voor huid verbeterende behandelingen. We richten ons met name op Peelings & Injectables:

  • SkinTech® Peelings van (van oppervlakkig (AHA) tot medium (TCA) tot diep (Fenol)
  • SkinTech® behandelcremes (met een specifiek behandelingsdoel, vaak in combinatie met peelings)
  • Skinboosters uit de RRS®- inject® lijn met ondersteunende Daily Care producten. De speciale behandelingslijn voor de aanpak van hyperpigmentatie en melasma; ‘Benebellum’
  • Peel2Glow Duo producten voor thuisgebruik om de huid te exfoliëren, te voeden en te laten stralen
  • Ook zijn wij leverancier van de U225 Intradermale injector van Needleconcept®; de pijnloze, snelle en efficiënte manier om middels intradermale injecties Skinboosters toe te passen.


Producten van Skin Tech Pharma zijn allemaal CE geregistreerd (van klasse II tot III) en ontwikkeld en geproduceerd door Skin Tech Pharma Group S.L., Castello d’Empuries, Spanje. 

De CEO en founder van Skin Tech Pharma is Philippe Deprez, ook wel bekend als auteur van het ‘Textbook of chemical peels’.

Skin_Tech_Pharma.png

Skin Tech Pharma Group

Moersbergselaan 17

3941 BW DOORN


www.skintechpharmagroup.nl

info@skintechpharma.nl

T: 0343 44 58 58 Opleiding en training

Omdat bekwaamheid en bevoegdheid erg belangrijk is worden nieuwe behandelaars pas ‘Skin Tech behandelaar’ wanneer ze een Skin Tech Training bij ons gevolgd hebben. We hebben iedere maand (soms vaker) een workshop op ons kantoor (Kasteel Moersbergen te Doorn) waarvoor (door cosmetisch behandelaren) ingeschreven kan worden. 


Wil jij ook huiden verbeteren met SkinTech®? Schrijf je dan in voor een van de Skin Tech Trainingen of maak eerst kennis via een van de NVH Gastcolleges.Bekijk hier de video over microneedling met de U225 intradermale injector

Peeling_at_all_depths.png
SkinTech® Peelings & Crèmes (AHA-TCA-Fenol)


RRS-_overview_pie.png
RRS®- inject Skinboosters & Daily Care


De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.