Skin Tech Pharma


Skin Tech Pharma Group BNLX  is leverancier van medisch cosmetische producten voor huid verbeterende behandelingen. We richten ons met name op Peelings & Injectables:

  • SkinTech® Peelings van oppervlakkig (AHA) tot medium (TCA) tot diep (Fenol)
  • SkinTech® behandelcremes met een specifiek behandelingsdoel, vaak in combinatie met peelings
  • Skinboosters uit de RRS®- inject® lijn met ondersteunende Daily Care producten. De speciale behandelingslijn voor de aanpak van hyperpigmentatie en melasma; ‘Benebellum’
  • Peel2Glow Duo producten voor thuisgebruik om de huid te exfoliëren, te voeden en te laten stralen
  • Ook zijn wij leverancier van de U225 Intradermale injector van Needleconcept®; de pijnloze, snelle en efficiënte manier om middels intradermale injecties Skinboosters toe te passen.


Producten van Skin Tech Pharma zijn allemaal CE geregistreerd (van klasse II tot III) en ontwikkeld en geproduceerd door Skin Tech Pharma Group S.L., Castello d’Empuries, Spanje. 

De CEO en founder van Skin Tech Pharma is Philippe Deprez, ook wel bekend als auteur van het ‘Textbook of chemical peels’.

Skin_Tech_Pharma.png

Skin Tech Pharma Group

Moersbergselaan 17

3941 BW DOORN


www.skintechpharmagroup.nl

info@skintechpharma.nl

T: 0343 44 58 58 3.png
6.png
5.png

SkinTech® Advanced Peelings

Skin Tech Pharma biedt een breed assortiment aan peelings voor dieptes variërend van de epidermale tot de reticulaire dermis (AHA, TCA, fenol). Daarmee is er voor elke behandelaar en voor elke indicatie een passende peeling.

De SkinTech® Advanced Peelings worden geleverd aan behandelaars na een training en (uiteraard) met een duidelijke instructie voor gebruik. Ook over de verpakkingen is nagedacht – die zijn zo samengesteld dat je alle benodigdheden in één doosje bij elkaar hebt. Wel zo handig.

RRS®-Inject skinboosters

Al onze RRS®-producten vallen in de CE klasse III van steriele injecteerbare medische hulpmiddelen, gemaakt in overeenstemming met richtlijn 93/42/EEG, en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten en de producten zijn alle het resultaat van een zeer gedegen productontwikkeling. De lijn bestaat uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur van hoog moleculair gewicht in combinatie met actieve ingrediënten die de werking van de huid ondersteunen en/of helpen herstellen.

XL Hair®

XL Hair® is een hairbooster (CE Class III injectable) die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. XL Hair® is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia (zoals alopecia androgenetica en alopecia areata). Bij deze vormen van alopecia is XL Hair® veelal succesvol zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaak is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik. XL Hair® stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert nieuwe haargroei.
XL Hair® is geschikt voor mannen en vrouwen mits de indicatie goed gesteld wordt en het behandelprotocol strikt wordt aangehouden.Opleiding en training

Omdat bekwaamheid en bevoegdheid erg belangrijk is worden nieuwe behandelaars pas ‘Skin Tech behandelaar’ wanneer ze een Skin Tech Training bij ons gevolgd hebben. We hebben iedere maand (soms vaker) een geaccrediteerde trainingen bij op ons kantoor in Doorn. 

Ben je cosmetisch behandelaar en wil je huidverbetering realiseren met SkinTech®? Schrijf je dan in voor een van de Skin Tech Trainingen

Voor wie

Ben je cosmetisch behandelaar en wil je huidverbetering realiseren met SkinTech®? Schrijf je dan in voor een van de Skin Tech Trainingen

Trainingskalender_STP_2023.png


De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.