Skin Tech Pharma


Skin Tech Pharma Group BNLX  is leverancier van medisch cosmetische producten voor huid verbeterende behandelingen. We richten ons met name op Peelings & Injectables:

  • SkinTech® Peelings van oppervlakkig (AHA) tot medium (TCA) tot diep (Fenol)
  • SkinTech® behandelcremes met een specifiek behandelingsdoel, vaak in combinatie met peelings
  • Skinboosters uit de RRS®- inject® lijn met ondersteunende Daily Care producten. De speciale behandelingslijn voor de aanpak van hyperpigmentatie en melasma; ‘Benebellum’
  • Peel2Glow Duo producten voor thuisgebruik om de huid te exfoliëren, te voeden en te laten stralen
  • Ook zijn wij leverancier van de U225 Intradermale injector van Needleconcept®; de pijnloze, snelle en efficiënte manier om middels intradermale injecties Skinboosters toe te passen.


Producten van Skin Tech Pharma zijn allemaal CE geregistreerd (van klasse II tot III) en ontwikkeld en geproduceerd door Skin Tech Pharma Group S.L., Castello d’Empuries, Spanje. 

De CEO en founder van Skin Tech Pharma is Philippe Deprez, ook wel bekend als auteur van het ‘Textbook of chemical peels’.

Skin_Tech_Pharma.png

Skin Tech Pharma Group

Moersbergselaan 17

3941 BW DOORN


www.skintechpharmagroup.nl

info@skintechpharma.nl

T: 0343 44 58 58 

Skin_Tech_for_your_Skin.png


Opleiding en training

Omdat bekwaamheid en bevoegdheid erg belangrijk is worden nieuwe behandelaars pas ‘Skin Tech behandelaar’ wanneer ze een Skin Tech Training bij ons gevolgd hebben. We hebben iedere maand (soms vaker) een geaccrediteerde trainingen bij op ons kantoor in Doorn. 

Ben je cosmetisch behandelaar en wil je huidverbetering realiseren met SkinTech®? Schrijf je dan in voor een van de Skin Tech Trainingen

Voor wie

Ben je cosmetisch behandelaar en wil je huidverbetering realiseren met SkinTech®? Schrijf je dan in voor een van de Skin Tech Trainingen

Trainingskalender_STP_2023.png


Bekijk hier de video over microneedling met de U225 intradermale injectorDe inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.