SkinTec

SkinTec: specialist in huidverbeterende technieken

Onze organisatie is compact en flexibel en daarmee toegankelijk en bereikbaar voor onze klanten. Continu investeren in kennis en techniek, zodat we jou de juiste service kunnen geven.

ST_logo.png


Eerlijk en betrouwbaar

Technieken en producten leveren die aansluiten op de behoefte die er is vanuit jou, je bedrijf en je klanten. Wij willen een langdurige samenwerking opbouwen, waarin we met elkaar meegroeien. Wij kunnen jou, door onze expertise adviseren en ondersteunen. Dus geen dwingende verkooptechnieken, maar een zorgvuldige samenwerking!

ST_pand.png


Onze missie: de huid verbeteren door innovaties

SkinTec is gespecialiseerd in verschillende huidverbeterende technieken, zoals onze nieuwste innovatie Morpheus8 laat zien en waarbij laser- en radio frequentietechniek onze specialisaties zijn. Door deze specialisaties kunnen we jou het juiste advies en training geven, waardoor je zelfverzekerd de behandelingen kunt uitvoeren en je klanten de beste resultaten ervaren.

Hoogwaardige Europese apparatuur

Onze hoogwaardige apparatuur is van Europese makelij en voldoet aan alle medische certificeringen. Door de intensieve samenwerking met onze leveranciers en het netwerk van specialisten, kunnen we vraagstukken snel beantwoorden en specifieke trainingen aanbieden. Kortom, een persoonlijke benadering om jou te ondersteunen bij je ontwikkeling en groei, doordat wij jou de juiste techniek, producten en ondersteuning kunnen bieden!

  

ST_zaalproduct.png


De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina