Prosoftware

Praktijksoftware voor huidtherapeuten
Een écht compleet online softwareprogramma waarmee u eenvoudig declaraties naar de zorgverzekeraar of rechtstreeks naar de patiënt kunt versturen. Maar ook uw agenda kan overzichtelijk worden bijgehouden in ZorgAdmin, zelfs op de telefoon. Verslaglegging kan worden gedaan volgens de richtlijnen van de NVH en ook balieverkoop en rechtstreeks TEK bestellen is gewoon mogelijk. En met beeldbellen in ZorgAdmin maken we het leven een stukje makkelijker: kosteloos en helemaal veilig.

Prosoftware_1.png


AVG proof en future proof
De kracht zit hem vaak in de eenvoud. Dit geldt zeker voor de onder onze gebruikers populaire Scan App. Met de Scan App kan je super simpel en heel veilig foto’s en audio-opnames maken en met 1 druk op de knop versturen naar ZorgAdmin. Direct in het juiste patiëntendossier. Ontvangt u verwijzingen of berichten via Zorgdomein of Zorgmail? Met beiden zijn wij gekoppeld. En wat denkt u van ons patiëntportaal waarin u op een veilige wijze kunt communiceren met patiënten, het dossier kan delen en afspraken kan laten maken? Dat is pas echt veilig en volledig online werken! Wij zijn verder NEN7510, ISO27001 en ISO9001 gecertificeerd.

Prosoftware_2.png


Volledig online en volledig ondersteund
Uiteraard werkt u volledig online met ZorgAdmin. Alles voor 1 overzichtelijke prijs, inclusief het gratis meten van patiëntervaring, geaccepteerd door alle zorgverzekeraars. En niet geheel onbelangrijk, wij staan bekend om onze deskundige en vriendelijke helpdesk. Onze ondersteuning is onbeperkt en inbegrepen.De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.