LPG

LPG endermologie® specialiseert zich in mechanische bindweefselmassage met behulp van geavanceerde apparatuur. De pijnloze behandelingen verbeteren de doorbloeding en lymfecirculatie, stimuleren de werking van de fibroblasten die zorgen voor een optimale aanmaak van collageen, hyaluronzuur en zelfs de natuurlijke aanmaak van elastine.

Daarnaast biedt LPG endermologie® ondersteuning bij therapeutische behandelingen voor oa. lipoedeem, lymfoedeem, oncologische nazorg, littekens en brandwonden. LPG endermologie® is een natuurlijke en vrijwel pijnloze techniek en biedt ondersteuning voor de therapeutische professional en de patiënt tijdens de vele therapeutische en medische behandelingen. LPG werkt nauw samen met gezondheidsprofessionals van alle specialiteiten met als doel verzorgingsprotocollen te ontwikkelen die zijn gewijd aan talloze indicaties in verschillende interventiegebieden: grote brandwonden, borstaandoeningen, geriatrie, angiologie, orthopedie, gynaecologie, etc. Al sinds 1987 innoveert LPG met haar missie om mannen en vrouwen van alle leeftijden een natuurlijke behandeling te bieden op het niveau van cellen, weefsels, gewrichten en spieren om hun gezondheid en welzijn te verbeteren.


Manaho_Margarita_Flaminia_LPG_2016_DSC4665-Bdef.jpg


Webp.net-resizeimage.jpg
Webp.net-resizeimage_1.jpg

Voor iedere therapeutische praktijk die haar activiteiten esthetisch wil uitbreiden biedt LPG endermologie® behandelingen die bewezen effectief zijn bij contourverbetering, cellulitevermindering, plaatselijke vetreductie en huidversteviging.

Wilt u meer weten over LPG endermologie® en de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met Partner in Aesthetics, de distributeur van LPG endermologie® via info@partnerinaesthetics.nl of bel naar +31 (0) 252 625 993.De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.