Laservision

Wij denken graag met u mee

Als Huidtherapeut en ondernemer ben je vaak met veel dingen bezig, wij ontzorgen jou op het gebied van apparatuur, service, training en laserveiligheid.

Laservision staat al tientallen jaren bekend om een van de meest gerespecteerde leveranciers binnen de Huidtherapie. Wij denken graag met u mee voor oplossingen en uitbreidingen binnen uw praktijk op een fijne, niet dwingende manier. U bent de ondernemer, wij geven advies en ontzorgen!


Laservision_Logo_825x135.png

Wij staan al jaren bekend om apparatuur zoals de Lumenis LightSheer Diode, de Lumenis M22 IPL , de Vivace RF en Elvii KTP. Maar sinds een aantal jaren hebben wij ook de prachtige SplendorX Alex+YAG Blend laser in ons pakket. Een echt werkpaard voor de veeleisende laserontharing specialist met ingebouwde afzuiging, koeling en een vierkante spotsize.

Een kleine greep uit ons assortiment:De Lumenis SplendorX is een Alexandriet+YAG laser met Blend technologie. Je kunt beide lasers simultaan gebruiken en met de vierkante spotsize en afzuiging ingebouwd werk je secuur en veilig

De Lumenis M22 Stellar is niet meer te missen, absoluut het beste IPL platform met lasertechnologie op de markt!

Wilt u advies? Wij staan voor u klaar.De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina