La Roche_Posay

lrp-retail-brandstatement-2X1_logo-V6.png

La Roche-Posay is een Frans huidverzorgingsmerk speciaal gericht op het verbeteren van het leven van mensen met een gevoelige huid, van mensen met huidaandoeningen of van mensen die een kankerbehandeling ondergaan en daarbij te maken krijgen met huidbijwerkingen. Het merk is het Nr1 aanbevolen merk door dermatologen, en wordt wereldwijd aangeraden door meer dan 90.000 van hen.

Alle producten bevatten het La Roche-Posay thermale water, wat van nature rijk is aan selenium en daarmee kalmerend, herstellend en anti-oxiderend en waarvan de werking in diverse in vitro en in vivo studies is bewezen. In het Thermale Centrum in La Roche-Posay worden dagelijks patiënten met diverse huidaandoeningen behandeld met dit speciale water.

Het assortiment bevat diverse producten die goed aansluiten bij de dagelijkse praktijk van de huidtherapeut. Producten die direct na of zelfs tijdens diverse (esthetische) behandelingen kunnen worden ingezet, of die als thuisroutine door patiënten gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld na of tussen acne behandelingen.

Ook benieuwd wat La Roche-Posay kan betekenen voor jouw praktijk? Neem dan contact op via huidtherapie@loreal.com of ontdek ons op onze stand op het NVH congres op 30 september 2023.De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.