Human HealthCare

Human HealthCare (HHC) is sinds 2005 in Nederland actief. Wij vinden de huid- en oedeemtherapeut bij uitstek geschikt om als vangnet te dienen voor de verwijzers op het gebied van compressiehulpmiddelen. Dit draagt HHC onder meer uit door deelname als sponsor van onder andere de NVH nascholingsdag, maar ook in de gesprekken met verschillende zorgverzekeraars.     

Logo_HHC_Human_HealthCare.jpg


collagefotoformulierenHHC.jpg

Partner samenwerking

Kern van de samenwerking is dat de huidtherapeut alle contacten met de cliënt heeft en de hulpmiddelen aanmeet, bestelt en aan de cliënt levert. HHC faciliteert dit proces. 

HHC doet de inkoop van de hulpmiddelen, levert deze af bij de praktijk, en verzorgt het declaratieproces. De therapeut ontvangt voor het aanmeten een vaste vergoeding. Voor het bestellen wordt gratis software beschikbaar gesteld en tevens zijn er diverse gratis promotie- en werkmaterialen.

Om de compressiekennis op peil te houden organiseert HHC regelmatig nascholingen, al dan niet in samenwerking met een fabrikantHoeksteen van de oedeembehandeling

De hoeksteen van de oedeembehandeling is compressie. Het compressiehulpmiddelenpakket voor de therapeut bestaat naast TEK uit steeds meer vormen van compressiehulpmiddelen. Denk aan klittenbandcompressiesystemen, thoraxbandages, nachtcompressie enz. Onze klantenservice heeft gediplomeerde medewerkers en zij denken graag met de therapeut mee in het grote aanbod van compressiehulpmiddelen! De therapeut zelf kan kiezen uit veel gerenommeerde TEK merken zoals medi, Juzo, Varodem enzovoort. Deze fabrikanten bieden hoogwaardige producten, een goede service en persoonlijke begeleiding indien gewenst. 

P1144403-bewerkt.jpg


Wil je je focussen op je behandelingen en het compressiehulpmiddelenonderwerp laten ontzorgen?

Neem contact met ons op en kijk op human-healthcare.nl/dienstverlening voor meer informatie. 

Human Health Care
T:  078-6849789
M: info@human-healthcare.nl

P1133418_centimeter_meetlint_om_B_maat.jpg


De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.
​​​​​​​