Hebea Professional

HEBEA PROFESSIONAL biedt professionele producten aan in combinatie met sublieme ondersteuning, waarbij de focus ligt op onderscheidende merken met bewezen resultaten. 
Als geen ander biedt HEBEA PROFESSIONAL professionele opleidingen en kwalitatieve ondersteuning aan, zodat de goesting in en liefde voor het vak bij jou als huidtherapeut alleen maar kan groeien. Dit hebben wij in de vorige eeuw bewezen en zullen wij ook in de volgende eeuw blijven doen.
HEBEA PROFESSIONAL vindt haar oorsprong in het in 1927 opgerichte moederbedrijf Vivet Cosmetics. Al meer dan 90 jaar leggen wij de focus op productinnovatie en professionele ondersteuning. Vooruit zien, trends en marktontwikkelingen ontdekken en zorgen dat onze klanten als eerste de nieuwste en meest innovatieve producten en behandelingen kunnen aanbieden, heeft ervoor gezorgd dat onze klanten altijd voorop lopen en trendsetter zijn ten opzichte van hun collega’s. 

Wij zijn officieel verdeler voor de BENELUX markt voor de merken Pollogen by lumenis, Noon Aesthetics. Hieronder een greep uit ons aanbod. 

Divine Pro 
Pollogen by Lumenis


Medium_Pollogen_Oct_2021_6.jpg


Een multifunctioneel platform dat de meest effectieve huidverjonging geeft, inclusief meer huidvolume, huidversteviging en huidverstrakking.

Divine Pro is ontworpen voor comfort en flexibiliteit en biedt veelzijdige behandelcombinaties voor het stimuleren en verbeteren van de eigen verjongingsprocessen van het lichaam om een gladdere, strakkere huid, verbeterde gezichtscontouren en een verfrissende teint te bereiken.

Dit multi-behandelplatform biedt u de mogelijkheid om voor elke klant een op maat gemaakt behandelplan op te stellen om op een veilige en comfortabele manier de gewenste klinische effecten te bereiken, met onmiddellijke resultaten en minimale pijn en hersteltijd.

Geneo X 
Pollogen by Lumenis


MEDIUM_C_POLLOGEN_DEVICE_A_7NEW.jpg

De Pollogen GENEO X  mag met recht een uniek apparaat genoemd worden. Het is het ultieme apparaat voor gelaatsbehandelingen voor een jongere, frissere en natuurlijk beter uitziende huid.
Het is 1 apparaat met 3 bewezen technologieën: OxyGeneo zuurstofverrijking, TriPollar Radiofrequentie met ESA en Ultrasoon. De technologieën kunnen in combinatie met elkaar, maar ook elk afzonderlijk toegepast worden en in elke huidverzorgingsbehandeling ingepast worden, ongeacht het huidverzorgingsmerk waarmee u werkt.
Met deze technologieën stimuleren we de natuurlijke processen in de huid om de huid te vernieuwen en te verjongen van binnen uit. De huid gaat het zelf doen op natuurlijke wijze. Huidveroudering wordt niet alleen vertraagd, maar de biologische klok wordt zelfs teruggedraaid. Dit is klinisch bewezen en door artsen onderzocht en bevestigd!

Noon Aesthetics 


NOON-Panel-Estetika2022_1.png

Het succes van Noon Aesthetics zit in het door NOON ontwikkelde en gepatenteerde DermShield™ technologie. Hierdoor worden de signalen die de Type C Nociceptoren krijgen, dit zijn de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van roodheid, zwelling, irritaties en allergische reacties, grotendeels weg gefilterd. Als deze zenuwen minder signalen doorkrijgen, dan worden ook de ongewenste bijwerkingen tot een minimum beperkt. Dankzij deze technologie kan er met hoger gedoseerde producten gewerkt worden, echter zonder bijwerkingen. De lat voor effectieve huidverbetering wordt hiermee een stuk hoger gelegd.

Paraceutische peelings
De DermShield™ technologie betekent ook een revolutie op gebied van peelings zoals AHA’s, BHA’s en andere peelings. goede krachtige peeling wordt bepaald door enerzijds de concentratie van het zuur (%) en anderzijds de pH-waarde. Alle paraceutische peelings van NOON hebben een pH-waarde lager dan 1. Dankzij de bescherming van de DermShield™ technologie zijn deze krachtige peelings veilig om mee te werken en geven ze geen ongewenste bijwerkingen.

Innovatieve ingrediënten
Veel werkstoffen dringen niet door in de diepere huidlagen, omdat de huid een schild vormt tussen ons lichaam en de buitenwereld. Door deze beschermfunctie worden werkstoffen gewoon tegen gehouden. Bij NOON zijn veel innovatieve werkstoffen liposomaal ingekapseld. Dat heeft als voordeel dat deze beschermd zijn en niet aan werkkracht verliezen. Bovendien werken de liposomale inkapselingen als transporteur naar de diepere huidlagen, waar ze oplossen en de werkstoffen vrij geven. Hierdoor komen actieve werkstoffen dieper in de huid met een aanzienlijk betere werking.De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina