Entercare


Entercare BV heeft in de afgelopen 15 jaar een bijzondere reputatie opgebouwd in de cosmetische sector. Ons assortiment is zorgvuldig getoetst op basis van: kwaliteit, wetenschappelijke onderbouwing, effectiviteit en niet in de laatste plaats: veiligheid.

De kracht van Entercare ligt in onze service!

Voor al onze producten zijn (geaccrediteerde) trainingen inbegrepen, zodat op een veilige en verantwoorde wijze het maximale behandelresultaat behaald wordt met onze producten.

Bekende merkproducten van Entercare voor huidtherapeuten zijn: OBAGI Medical en de SkinPen.


Entercare_redesign_afgerond_z_DEF.jpg

Entercare BV

Laan van Overvliet 7
3461 HE LINSCHOTEN
Tel. 0348 – 46 25 40
www.entercare.nl
info@entercare.nl
obagi_bleepeel.png

Obagi® Medical

Obagi® Medical Products betreft een zeer effectieve en krachtige productlijn, welke is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze op cellulair niveau weer gezond te maken.

Een voorbeeld van ingrediënten die hier een rol in spelen, zijn: retinol, arbutine, salicylzuur, melkzuur, peptiden en anti-oxidanten zoals vitamine-C. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.skinpen_-rand.png

De SkinPen

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling systeem ter wereld en als enige een medisch microneedling device te noemen. Ook is de SkinPen in tegenstelling tot vele andere devices ontwikkeld én geproduceerd in Amerika. De SkinPen heeft een medisch CE keurmerk klasse II en een ISO13485 certificaat. Nog nooit was medisch microneedling zo precies, zo veilig en zo compleet!

Wilt u meer weten over onze producten, neemt u dan contact met ons op:

Tel. 0348 – 46 25 40
info@entercare.nlDe inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.