Doove Care Groep


Doove Care Groep levert al bijna 60 jaar zorghulpmiddelen op de Nederlandse markt en staat daarnaast in de hulpmiddelenbranche bekend om haar uitstekende service- en onderhoudsafdeling. Onze klanten zijn verpleeghuizen, ziekenhuizen, instellingen voor gehandicapten, zorgverzekeraars, thuiszorginstellingen en andere zorgaanbieders.

Met de Lymphastim en LymphaTouch richten we ons op huid- en oedeemtherapeuten en bieden we oplossingen voor de zorg van lymfatische- en veneuze aandoeningen. 

Kijk voor meer informatie op www.doove.nl of neem contact met ons op via info@doove.nl of 0182-624900LogoDcaregroep_70M100Y_30M60Y.jpg
Lymphastim_manchet.jpg

De Lymphastim werkt volgens het Intermitterende Pneumatische Compressietherapie principe en geeft de meest effectieve, non-invasieve behandeling bij aandoeningen aan het vaat- en/ of lymfestelsel volgens de huidige stand van de wetenschap en praktijk. Dankzij de 8 voorgeprogrammeerde behandelingen kan het zowel worden ingezet als ondersteuning voor een manuele lymfedrainage behandeling in de praktijkomgeving als voor een dagelijkse behandeling in de thuissituatie. Deze combinatie kan een uitzonderlijk resultaat tot gevolg hebben.

Klik op de foto voor meer informatie en klik hier om de video over de Lymphastim te bekijken. Voor meer informatie over IPC Therapie, de vergoeding en het aanvraagportaal voor IPC Therapie in de thuissituatie van de cliënt kunt u terecht op ipctherapie.nlLymphaTouch-newdevice.png

De LymphaTouch® verbetert circulatie van lymfevocht en structuur van het bindweefsel door gebruik te maken van negatieve druk. De LymphaTouch® is inzetbaar als onderdeel van oedeemtherapie bij lymfoedeem, maar ook geschikt voor de behandeling van fibrose, littekens, verklevingen, weefselspanning en brandwonden.

De LymphaTouch® kan gecombineerd worden met andere behandelmethodes van lymfatische aandoeningen zoals intermitterende pneumatische compressietherapie met de Lymphastim.


Klik op de foto voor meer informatie en klik hier om de video over de LymphaTouch te bekijken.Kijk op onze website voor meer informatie: www.doove.nl/product-categorie/compressie-en-negatieve-druk-therapie/De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.