Dermasence

Header_1920x700.jpg

Wij zijn jouw specialist voor medische huidverzorging.

Bij ons draait alles om een gezonde huid. De medische huidverzorging van DERMASENCE is een schoolvoorbeeld van dermatologische vakkennis en een consequent streven naar werkzame, goed te verdragen producten voor huidverzorging. Het merk staat voor innovatieve ontwikkelingen en producten die optimaal worden verdragen. 

Dat is ons doel: de gezondheid van jouw huid

Er komen steeds meer mensen met huidproblemen. Daarbij spelen toenemende milieu-invloeden, stress en verkeerde verzorging een rol. Of het nu gaat om allergieën, irritaties of jeuk - de belastingen in het dagelijkse leven tasten duidelijk de kwaliteit van leven aan. De systeemverzorging van DERMASENCE, die nauwkeurig op individuele huidbehoeften is afgestemd, biedt hier een oplossing. En helpt je jouw huid gezond te houden.

"In onze merkfilosofie staat centraal dat onze producten effectief en goed te verdragen moeten zijn." – Detlef Isermann, directeur-aandeelhouder van DERMASENCE

Naast het brede product aanbod, biedt Dermasence een gepatenteerd peeling systeem aan. Ook hier staat de ph-waarde tijdens de behandeling centraal. Het peeling systeem is verdeeld over 4 peelings met elk een eigen indicatie.  Door een uniek doseersysteem in de dop kan de werking nauwkeurig afgestemd worden op de huid. Ook hier zullen de medische huidverzorgingsproducten centraal staan.

Bekijk de video via https://youtu.be/wQmLWKkwkh0

Banner_330x330.jpg
Dermasence_diensten.jpg
Dermasence_Academie.jpg


De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.