Dalton Medical

Dalton Medical is leverancier van medische en esthetische producten en richt zich o.a. op Huidtherapeuten.


De productlijn biedt oplossingen voor ontharen, vaatlaesies, pigmentlaesies, skin rejuvenation, skin tightening, tatoeages, acne, laser resurfacing en veel meer…

Door een uitgebreid aanbod biedt Dalton Medical klanten het gemak om bij één partner de oplossingen te vinden voor alle medisch esthetische vraagstukken.

Logo_Dalton-Medical.png


Candela_Medical.jpg

Candela Medical Gentle & Nordlys
De GentleLase Pro-U, de krachtigste Alexandrite ontharingslaser ter wereld die zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt kan behandelen. Inmiddels een zeer populaire systeem in de laserwereld. Daarnaast is de Nordlys (van Ellipse) een ideaal, modern platform systeem voor een breed scala aan toepassingen. 


Fotona_1.png

Fotona Dynamis & StarWalker
Sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Hoogwaardig apparatuur, mooie designs, gebruiksvriendelijke interface en geweldige klinische resultaten. De Dynamis is hét systeem voor Huidverbetering en Tightening en de StarWalker een veelzijdig Q-switched systeem voor Tatoeages & Pigment.  
Sebacia_SoMe_Posts_43.jpg

Sebacia voor acne
De behandeling voor acne in het gezicht. Bij de procedure worden Sebacia Microparticles gebruikt, een innovatieve formulering van gouden microdeeltjes die op de huid worden aangebracht, gevolgd door een behandeling met een dermatologische laser. De procedure is bedoeld om de klieren en poriën die een rol spelen bij het ontstaan van acne te verkleinen zodat er minder olie wordt geproduceerd en de huid er beter uit gaat zien.
Dalton Medical
Innovatiepark 26

4906 AA Oosterhout

0162-744444

info@daltonmedical.nl

www.daltonmedical.nlDe inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.