Dalton Medical

Sinds 2001 is Dalton Medical leverancier van medische en esthetische innovatieve technologieën en producten in Nederland, België en Luxemburg.

Onze productlijn richt zich op Huidtherapeuten, maar ook op Dermatologen, Plastisch Chirurgen, Esthetisch artsen en Schoonheidsspecialisten. De productlijn biedt oplossingen voor ontharen, vaatlaesies, pigmentlaesies, skin rejuvenation, skin thightening, vet reductie en body contouring, lifting, rimpels, volume herstel, laser resurfacing en veel meer…

Door het uitgebreide aanbod biedt Dalton Medical klanten het gemak om bij één partner de oplossingen te vinden voor alle medisch esthetische vraagstukken.


"​Wij streven ernaar om een serieuze partner voor onze klanten te zijn."


Ons motto: “Samen succesvol” betekent dan ook dat we meer bieden dan alleen de beste apparatuur en producten. Klanten waarderen ons om onze kennis, eerlijk advies en professionele support. We beschikken over een eigen technische dienst en klinisch specialisten.

Dalton_medical_aesthetic__451187515.jpg


Wilt u meer weten over de mogelijkheden en/of aanvullende informatie, dan kunt u uiteraard telefonisch contact met ons op opnemen op telefoonnummer 0162-744444 of per e-mail info@daltonmedical.nl. U kunt ook meer informatie vinden op onze website. Wij helpen u graag. 

Ellipse.png


De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.