Bloomedical


BlooMEDical, opgericht in 2007, is distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen en sinds december 2020 partner van de Arseus Medical Group.

Om de kwaliteit en service te waarborgen heeft BlooMEDical drie huidtherapeuten in dienst die de trainingen verzorgen en u kunnen ondersteunen bij klinische vragen.

Een greep uit het assortiment. 

Voorbeeld_van_een_nieuwsbrief_afbeelding.png


BlooMEDical Benelux BV
Neerloopweg 5 A1
4814 RS  BREDA

Tel. +31 (0)76 5245353
I www.bloomedical.com 
E marketing@bloomedical.com 
Alma Hybrid™

Een compleet nieuw en revolutionair concept voor de behandeling van huidveroudering en littekens. De combinatie CO2, Impact en 1570nm resulteert in ongekende resultaten met aanzienlijk kortere hersteltijd.

Dermalux LED fototherapie 

Dermalux® biedt klinisch bewezen huidspecifieke behandelingen die gebruik maken van combinaties van blauwe (415nm), rode (633nm) en NIR (830nm) golflengtes.

Harmony XL Pro

Harmony XL Pro is een geavanceerd behandelingsplatform uitgerust met de nieuwste technologieën en een uitgebreid aanbod van handstukken, waarmee u een vele indicaties kunt behandelen. Hiermee kunt u uw clienten van alle leeftijden en klanttypen oplossingen bieden voor hun esthetische problemen.

Alma_vierkant.png
Dermalux_vierkant.png
Harmony_vierkant.png


Alma Hybrid™Wilt u meer weten over deze of andere producten van BlooMEDical stuur een informatie aanvraag naar marketing@bloomedical.com of bezoek de website. Indien u op de hoogte gehouden wil worden van de laatste ontwikkelingen schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.