Bloomedical

BlooMEDical is sinds 2007 distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen in de Benelux. Kwaliteit en service zijn belangrijkste pijlers van de organisatie.
Om de kwaliteit en service te waarborgen heeft BlooMEDIcal twee huidtherapeutes in dienst die de trainingen verzorgen en u kunnen ondersteunen bij klinische vragen.

BlooMEDical Benelux levert onder andere Alma Lasers apparatuur, Dermalux LED fototherapie en de Plasmage niet-invasieve microchirurgie.

Een greep uit het assortiment:

BlooMEDical_logo.jpg

Soprano ICE lasers

De complete oplossing voor laserontharen. Ervaar het verschil van bijna pijnloos en sneller ontharen met de SHR methode. Geschikt voor alle huid- en haartypen. In de zomer doorbehandelen mogelijk; ook bij een de gebruinde huid.


Plasmage

Plasmage is een medisch hulpmiddel voor niet-invasieve microchirurgie. PLASMAGE kan door middel van een elektrische ontlading plasma genereren. De punt van het instrument hoeft hiervoor de huid niet te raken, maar slechts bij de huid te worden gehouden. Het PLASMAGE-apparaat, is licht en draagbaar, dat voorzien is van een breed touchscreen voor het selecteren van standaard behandelprotocollen. PLASMAGE is geschikt voor o.a. de volgende toepassingen: Blefaroplasma® (ooglidcorrectie), Xanthelasma palpebrarum, Lentigines en Fibromen.Dermalux LED fototherapie

Dermalux® biedt huidspecifieke behandelingen die gebruik maken van combinaties van blauwe, rode en nabij-infrarode golflengtes, waarvan klinisch is aangetoond dat ze de collageen- en elastineproductie stimuleren, de bloedsomloop verbeteren, roodheid en irritatie verminderen en afrekenen met bacteriën die onzuiverheden veroorzaken.


Harmony XL Pro

Harmony XL Pro is een geavanceerd behandelingsplatform. Met nieuwe technologieën, handstukken en innovatieve behandelingen stelt Harmony XL Pro u in staat de meest uitgebreide indicaties te behandelen en oplossingen te bieden voor de esthetische problemen van patiënten van alle leeftijden en klanttypen.
Soprano_ICE1.jpg
Plasmage_device_correct_OK.png
Dermalux_Triwave_Machine_1.jpg
Harmony_XL_PRO_3.jpg


​Soprano ICE Platinum – Diode laser met 3 golflengten in 1 handstuk.Wilt u meer weten over deze of andere producten van BlooMEDical stuur een informatie aanvraag naar info@bloomedical.com of bezoek de website. Indien u op de hoogte gehouden wil worden van de laatste ontwikkelingen schrijf u dan in voor de nieuwsbrief .


BlooMEDical Benelux BV

Neerloopweg 5 A1

4814 RS  BREDA

Tel. +31 (0)76 5245353

De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.Onze partners