BloomedicalBlooMEDical is sinds 2007 distributeur van diverse medische, esthetische en cosmetische hulpmiddelen in de Benelux. 

Kwaliteit en service zijn belangrijkste pijlers van de organisatie.

Om de kwaliteit en service te waarborgen heeft BlooMEDIcal drie huidtherapeutes in dienst die de trainingen verzorgen en u kunnen ondersteunen bij klinische vragen.

BlooMEDical organiseert regelmatig workshops en nascholingsdagen


Een greep uit het assortiment. 

BlooMEDical_logo.jpg


BlooMEDical Benelux BV
Neerloopweg 5 A1
4814 RS  BREDA

Tel. +31 (0)76 5245353
I www.bloomedical.com 
E marketing@bloomedical.com 
Soprano lasers 

De complete oplossing voor laserontharen. Ervaar het verschil van bijna pijnloos en sneller ontharen met de SHR methode. Nieuw in 2019 is de Soprano Titanium laser.

Plasmage

PLASMAGE kan door middel van een elektrische ontlading plasma genereren en is geschikt voor o.a. blefaroplasma® (ooglidcorrectie zonder snijden). 


Dermalux LED fototherapie 

Dermalux® biedt klinisch bewezen huidspecifieke behandelingen die gebruik maken van combinaties van blauwe, rode en nabij-infrarode golflengtes.

Harmony XL Pro

Harmony XL Pro is een geavanceerd behandelingsplatform uitgerust met de nieuwste technologieën en een uitgebreid aanbod van handstukken, waarmee u een vele indicaties kunt behandelen. Hiermee kunt u uw clienten van alle leeftijden en klanttypen oplossingen bieden voor hun esthetische problemen.


Lasers_ALG.jpg
Lasers_ALG2.jpg
Lasers_ALG3.jpg
Lasers_ALG4.jpg


Soprano Titanium – Laserontharing, heruitgevondenWilt u meer weten over deze of andere producten van BlooMEDical stuur een informatie aanvraag naar marketing@bloomedical.com of bezoek de website. Indien u op de hoogte gehouden wil worden van de laatste ontwikkelingen schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.De inhoud van deze pagina is samengesteld door onze partner. De NVH is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.