Beauty Injection

Lekker in je vel zitten, dáár gaat het om!

Groothandel Beauty Injection laat andere beauty-ondernemers groeien op basis van jarenlange praktijkervaring in de eigen huidpraktijk ‘Beauty Inn’. Zodat de salons hun klanten meer zelfvertrouwen geven. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen door huidverbetering lekkerder in hun vel zitten en daardoor meer zelfvertrouwen krijgen.

Wij zien elke schoonheidswens als onze dagelijkse uitdaging!

Als beauty-experts vinden wij het bovendien belangrijk het vak van de huidexpert en huidtherapeut naar een hoger plan te tillen want met elkaar maken wij de wereld tenslotte een beetje mooier! In een wereld waarin onze huid dagelijks en zichtbaar blootgesteld wordt aan in- en externe factoren is het fijn dat er specialisten zijn die weten hoe ze om moeten gaan met de huid.

Ontwerp_zonder_titel_3.png


Bioptron-Pro1_Farbtherapie-720x348.jpg

Beauty Injection biedt hoogwaardig huidmanagement door productselectie uitsluitend op basis van uitgebreide studies met aangetoond resultaat.

Zo leveren we veilige, aangename en resultaatgerichte kwaliteitsproducten voor verantwoorde huidbehandelingen.

Onze huidexperts signaleren huidtrends en weten dat schoonheidsspecialisten inmiddels huidexperts zijn geworden die topproducten en advies op niveau waarderen om vrijwel elke beautybehoefte te kunnen vervullen. Ze kruipen als het ware in jouw huid zodat consumenten en ondernemers zoveel mogelijk stralen.

Mensen en hun huidwensen zijn onze uitdaging, je bent welkom bij ons om nóg meer kleur te geven aan de huid!Beauty Injection

Symfonielaan 28-30 | 3438 EV Nieuwegein
​Telefoon: 030-2000105
Email: office@beauty-injection.nl

Ontwerp_zonder_titel.png