Avène

Eau Thermale Avène


Eau Thermale Avène is geheel gewijd aan de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten die doelgericht, herstellend en weldadig zijn voor de gevoelige huid.
Het Dermatologisch Laboratorium van Avène verzorgt de gevoelige huid met een ruim assortiment aan producten van plantaardige oorsprong, aanbevolen door dermatologen. Elk product bevat het Thermaal Water van Avène. De doeltreffendheid van deze unieke minerale en biologische samenstelling is door meer dan 150 wetenschappelijke studies bewezen. 
Dankzij de kalmerende, anti-irriterende en verzachtende eigenschappen van het Thermaal Water van Avène, kunnen wij jaarlijks vele patiënten met huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en brandwonden helpen in ons hydrotherapiecentrum in Avène. 

Naast verzorging voor huidaandoeningen zoals eczeem, acne en huidintoleranties, biedt Avène ook een uitgebreid assortiment aan producten, voor hydratatie, tegen rimpels etc. Met of zonder parfum, voor ieder wat wils. 
Het merk haakt bovendien ook in op sociaal-maatschappelijke initiatieven, waaronder Skin Protect, Ocean Respect en Eau Thermale Avène Skin & Cancer.

Avene_logo_2.png


Avene_1.PNG
Avene_2.PNG
Avene_3.png


Pierre Fabre

Met elke persoon die we helpen maken we de wereld een stukje beter
Dat is de missie van ons moederbedrijf Pierre Fabre.

De Pierre Fabre Groep richt zich op oncologie, dermacosmetica, medische dermatologie en consumentengezondheidszorg. Wereldwijd hebben we meer dan 40 vestigingen met ongeveer 11.000 werknemers. Vanuit het erfgoed van onze visionaire oprichter Pierre Fabre zijn humanisme, ethiek, samenwerking en inspiratie uit de natuur de fundamenten van onze organisatie.