Partners van de NVH

Partners van de NVH

Om alle mooie activiteiten, zoals scholingen en het jaarlijkse NVH-Congres de ‘Dag van de Huidtherapeut’ mogelijk te maken werkt de NVH samen met partners en adverteerders. Op deze pagina en in het linker menu vind je een overzicht van onze partners.

Waarom heeft de NVH partners?

Wij hebben als doel om de huidtherapeut te profileren als dé paramedicus op het gebied van de huid. Hiervoor organiseert de NVH Academie activiteiten zoals trainingen, congressen en cursussen die gericht zijn op vakinhoud, persoonlijke en professionele ontwikkeling en praktijkvoering. De kennis en financiële bijdragen van de partners en adverteerders maakt het mogelijk om deze activiteiten te organiseren en om het vak huidtherapie verder te blijven ontwikkelen.

aestheticsolutions.png
amoena.png
Pierre_Fabre_-_Avene.png
bapmedical.png
beautyinjection.png
bergcare.png
bestaesthetics.png
bloomedical.png
bowiemedical.png
cutera.png
dalton.png
dermasence.png
Pierre_Fabre_-_Dexeryl.png
Doove_-_niet_op_congres.png
entercare.png
eucerin.png
fagron.png
hebea.png
humanhealthcare.png
jcimp.png
juzo.png
larocheposay.png
laservision.png
lohmannrauscher.png
louiswidmer.png
mediinvest.png
Mpt_international.png
nempro.png
orangepharma.png
Skinadmin.png
skinceuticals.png
Skinpromedics.png
pierrefabre_2.png
skintechpharma.png
suremedical.png
tobrix.png
toskani.png
uskin.png
Yellow_Medical.png

Wat merk ik als lid hiervan?

Wij hebben meerdere communicatiekanalen en activiteiten waarbij we partners en adverteerders betrekken. Denk aan het NVH Congres, advertenties en scholingslinkjes in de nieuwsbrieven en het versturen van een partnermailing. Via deze kanalen zie je de producten en diensten van partners en adverteerders langskomen.

Wat is het verschil tussen een partner en adverteerder?

  • Een partner steunt de vereniging met minimaal € 2450,- op jaarbasis. De partner mag het NVH Partner-logo gebruiken en is aanwezig op het NVH-congres – de Dag van de Huidtherapeut. De NVH-partner kan tegen extra betaling gebruik maken van alle samenwerkingsopties.
  • Een adverteerder betaalt voor het gebruik van de kanalen en samenwerkingsopties van de NVH om eigen diensten, producten of trainingen onder de aandacht te brengen. Een adverteerder mag geen gebruik maken van het NVH logo en wordt niet als NVH partner vermeld op de ledenwebsite.

Ik wil graag samenwerken of ik ken een geschikte partij. Waar vind ik meer informatie?

Een volledig overzicht van alle samenwerkingsmogelijkheden vind je op: www.huidtherapie.nl/samenwerke