Nieuws en Actueel

Qualiview Award 2019 Huidtherapie

Qualiview Award 2019 Huidtherapie

Het Congres NVH is feestelijk afgesloten met de Qualiview Zorgverlener Award 2019 voor huidtherapie uitreiking. De award werd voor de huidtherapie uitgereikt in de categorie: de door de klant ‘Meest gewaardeerde huidtherapiepraktijk’. De prijs werd uitgereikt door Patrick Groenewegen, bestuursvoorzitter NVH en Elles Baak van Qualiview.

Bij het tot stand komen van de uitslag was het aantal ingevulde vragenlijsten een belangrijk onderdeel. Verder werden onder andere de beoordelingen op domeinniveau, algemene beoordeling en NPS meegenomen. Daarnaast hebben er diverse controles op opvallendheden plaatsgevonden om de zuiverheid van de onderzoeken te borgen. Het winnen van een award heeft een waardevolle betekenis. Klantervaring is namelijk één van de onderdelen die tezamen met andere indicatoren de definitie van kwaliteit maakt.

De drie genomineerde praktijken 2019:
Breuseker Medisch, Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie (Capelle aan den IJssel)
ProDerma Huidtherapie (Eindhoven)
Stienstra Huid- en Oedeemtherapie (Nijmegen)

 
De winnaar is... ProDerma Huidtherapie uit Eindhoven van Galiena Verton! De NVH feliciteert Galiena met deze betekenisvolle Award en Patricia Stienstra en Vera Breuseker met hun nominatie. Allen voorbeelden van hoe de PREM uitvraag op succesvolle manier onder de patienten uit te zetten en dit ook uit te dragen. Meer weten over collega Galiena? Onlangs verscheen nog een interview met haar in de oktober-editie van NTVH.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen