Nieuws en Actueel

PPN Academie & Startersdag

PPN Academie & Startersdag

Naast de NVH Academie is met de beroepsverenigingen verenigt binnen PPN de PPN Academie opgericht. Binnen de PPN Academie worden trainingen georganiseerd die voor alle partijen relevant zijn zoals praktijkvoering, timemanagement en de training ‘Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling’. Ook de jaarlijkse startersdag wordt vanuit de PPN Academie georganiseerd. Informatie over de trainingen via de PPN Academie is ook te vinden via de NVH Academie, aanmelding loopt nog via de ErgoAcademie.

PPN & VvAA Startersdag 2019
Na de succesvolle startersdagen van voorgaande jaren, organiseert PPN (Paramedisch Platform Nederland) ook dit jaar in samenwerking met de VvAA weer de ‘PPN & VvAA Startersdag’ op zaterdag 28 september 2019 in Utrecht. De federatie PPN is in 2015 opgericht en bestaat ondertussen uit zes paramedische beroepsverenigingen: EN (ergotherapeuten), NVD (diëtisten), NVH (huidtherapeuten), NVLF (logopedisten), OVN (optometristen) en VvOCM (oefentherapeuten).
 
Studeer je bijna af en/of wil je in de eerstelijn aan de slag? Of werk je al enkele jaren in dienst als diëtist, ergotherapeut, huid- en oedeemtherapeut, logopedist, optometrist of oefentherapeut Cesar/Mensendieck en wil je voor jezelf beginnen? Kom dan naar de ‘PPN & VvAA Startersdag’!
 
Wegwijs in de eerste lijn
Je maakt deze dag kennis met diverse aspecten van ondernemen in de eerstelijn. Via lezingen en workshops kom je te weten wat er in zo’n beginfase allemaal komt kijken op het gebied van administratie, contracten, wetgeving, financiën & juridische zaken, marketing & sociale media en registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast staat de multidisciplinaire samenwerking in de zorg centraal en hoe je dat kunt vormgeven vanuit een eigen praktijk.

Voor het programma en meer informatie kijk je op de ledensite. Direct aanmelden? Klik hier.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen