Nieuws en Actueel

Nieuwe medewerkers Marketing en Communicatie

Nieuwe medewerkers Marketing en Communicatie

Goede communicatie naar leden, stakeholders en consumenten is een belangrijk speerpunt voor de NVH. Daarom is het verenigingsbureau uitgebreid met twee medewerkers Marketing en Communicatie. Zij stellen zich aan jullie voor:

Ilse
Ik ben Ilse van Kelegom, 38 jaar oud en woon in Nieuwegein. Het huis deel ik met mijn vriend Edgar, onze zoons James (10) en Matthew (6) en onze labrador pup Morris.

Sommige van jullie zullen mij al kennen, ik heb namelijk zelf 14 jaar als huidtherapeut gewerkt en geef en ontwikkel, met mijn onderneming YOU&MI Trainingcenter, nog steeds cursussen aan huidtherapeuten.

En nu ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen bij de NVH. Mijn liefde voor communicatie en het geven van informatie op een duidelijke en heldere manier kan ik goed toepassen in deze functie.

Inge
Ik ben Inge Jonkman, 37 jaar. Ik woon in Almere met mijn man en twee dochters.

Ik ben altijd al werkzaam geweest in het communicatievak, gecombineerd met grafische vormgeving. Huidtherapie is voor mij een onbekende tak, maar ervaring in het werken bij een vereniging heb ik wel. Ik heb jarenlang gewerkt bij een werkgeversvereniging in zorg en welzijn. Deze ervaring zet ik graag in voor de NVH.

Ons doel?
Zorgen dat de informatie die jij nodig hebt om je vak goed te beoefenen jou ook daadwerkelijk bereikt. En uiteraard dat ieder lid van de NVH met plezier en trots lid is!

Om dit te bereiken kunnen we jullie hulp goed gebruiken. Want communiceren doe je niet alleen. Dus zijn er dingen die je mist? Of die je graag terug zou willen zien? Dingen die misschien anders kunnen? Laat het ons weten! Je kunt mailen naar: marketing@huidtherapie.nl.