Nieuws en Actueel

Huidzorg innovatie portaal

“Om het innoveren van huidzorg te ondersteunen, is sinds kort het ‘Huidzorg innovatie-portaal’ opgericht. Het huidzorg innovatie-portaal verbindt daartoe stakeholders die gezamenlijk paramedische huid- of oedeemzorg projecten willen opzetten op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en praktijk. De missie van het huidzorg innovatie-portaal is promotie van een gezonde omgang met de huid en preventie van huidproblemen en een toename daarvan.

Het huidzorg innovatie-portaal faciliteert daartoe verbindende projecten die passen binnen de programma's Patient Centred Care, Best Practice en Evidence Based Practice. Daarbij gaat het niet alleen om projecten die gericht zijn op systeemniveau (macro; bijv. een gehele patientgroep), maar ook juist op projecten gericht op organisatie- en individueel niveau (meso en micro). Het huidzorg innovatie-portaal treedt daarbij steeds op als verbinder.

Ben je geinteresseerd in huidzorg innovatie, wil je erover mee-discussieren of zie je een probleem binnen huidzorg waarvan je denkt dat het waardevol is om het op te lossen, meld je dan aan voor gelijknamige LinkedIn groep ‘huidzorg innovatie-portaal’: https://www.linkedin.com/groups/8457596/ . Laat er weten welke huidzorg problemen zouden moeten worden aangepakt. En buig deze met hulp van het huidzorg innovatie-portaal om in kansen.”