Nieuws en Actueel

Extra mogelijkheid voor het aanvragen van meerkostenbijdrage

Zorgverzekeraars hebben aangekondigd dat het aanvraagloket bij VECOZO voor een beperkte periode nogmaals wordt open gesteld. Daarmee hebben zorgaanbieders vanaf 15 juni tot uiterlijk 29 juni de tijd om de meerkostenbijdrage alsnog aan te vragen. De meerkostenbijdrage is een financiële tegemoetkoming voor zorgaanbieders die extra kosten hebben moeten maken door de corona-crisis.

Bij meerkosten gaat het om kosten voor mondkapjes, beschermschorten en voorbereidingen op de anderhalvemetersamenleving. Omdat meerdere zorgverleners, om diverse redenen de deadline van de vorige aanvraagperiode hebben gemist, is het nog één keer mogelijk om een aanvraag te doen. De NVH heeft hier in samenwerking met andere beroepsorganisaties op aangedrongen.

Na 29 juni zal de mogelijkheid om de meerkostenbijdrage aan te vragen definitief sluiten. Wil jij nog gebruik maken van de bijdrage, dan roepen wij je op om de aanvraag zo snel mogelijk in te dienen, ook om eventuele technische belemmeringen tijdig te signaleren en bij ZN te melden.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen