Nieuws en Actueel

Even voorstellen: Gwen Siroen

Even voorstellen: Gwen Siroen

Met trots mag ik aan jullie mededelen dat ik sinds september werkzaam ben als beleidsmedewerker binnen de NVH Academie. Sommigen zullen me al hebben ontmoet tijdens één van de cursussen of meetings die ik samen met mijn collega’s de afgelopen periode heb mogen organiseren, voor anderen ben ik nieuw. Niet erg! Ik ben Gwen Siroen, 32 jaar oud en woonachtig in Schijndel. Ik woon daar samen met mijn man Paul en onze prachtige dochters Nora (4) en Eva (1).

Waar was ik al die tijd? Sinds 2010 werkzaam geweest in de huidtherapeutische praktijk waarin ik me heb gespecialiseerd in patiënten met brandwonden (het volgen van de Post HBO, bestuursfunctie binnen het Netwerk Huidtherapie na Brandwonden en lid van de expertgroep Brandwonden binnen de NVH). En toen? Daar was de NVH Academie! Met heel veel plezier ga ik voor jullie aan de slag binnen de NVH Academie. Of je nu een pas afgestudeerde huidtherapeut bent, al jaren ervaring hebt of een herintreder bent. Bij- en nascholing in de vorm van cursussen, expertmeetings en expertclasses, het congres en ander scholingsaanbod. Ik ga het samen met mijn collega’s binnen de NVH voor jullie regelen.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en heb als laatste nog één vraag aan jullie: Laat je me weten als je een onderwerp mist in de agenda van de NVH Academie? Als je een fantastische spreker/trainer kent? Of je andere feedback hebt? Ik sta er open voor! Mail me op gwensiroen@huidtherapie.nl.

Hartelijke groet, Gwen Siroen

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen