Nieuws en Actueel

Deeltijdstage opleiding Huidtherapie De Haagse Hogeschool

Wist je dat de Opleiding Huidtherapie bij de Haagse Hogeschool ook een deeltijdvariant aanbiedt?
De deeltijdstage wordt enkel in het 1ste semester van het studiejaar aangeboden. Studenten lopen aankomend studiejaar hun huidtherapeutische stage van 29 augustus 2022 t/m 3 februari 2023. Tijdens deze stage worden studenten klaargestoomd om straks als startbekwame huidtherapeutische professional aan de slag te gaan.

Wat kan ik als praktijkbegeleider verwachten?
Deeltijdstudenten huidtherapie hebben relevante werkervaring, zoals schoonheidsspecialiste, verpleegkundige, dokters-/apothekers-/tandartsassistente of ander gezondheidszorg gerelateerd werk. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat studenten een eigen schoonheidssalon hebben. Kenmerkend aan deeltijdstudenten is dat ze assertief, innoverend, gemotiveerd en oplossingsgericht zijn. Deze kenmerken kunnen zeker een meerwaarde leveren in jouw huidtherapeutische praktijk.

Hoe ziet de stageperiode er voor mij uit als praktijkbegeleider?

  • De deeltijdstage duurt 20 weken (1 semester) en bestaat uit 20 stagedagen.
  • Studenten lopen minimaal 1 dag per week stage in de huidtherapeutische praktijk
  • De stagedagen zullen onderling worden afgestemd met de praktijk en de student.
  • In de bijlage is een informatiefolder toegevoegd voor praktijkbegeleiders. De verwachting van de stage wordt hierin verder toegelicht.

DEELTIJD stageplaatsen gezocht:
De stageplaatsen voor deeltijd zijn aankomend studiejaar hard nodig, zodat de opleiding Huidtherapie nieuwe professionals in het werkveld kan aanreiken. Heb je nog plek beschikbaar voor een deeltijdstudent in semester 1 (29 aug t/m 3 feb)? Geef dit dan aan via: huidtherapie-stage@hhs.nl.

Meer info lees je in deze flyer