Nieuws en Actueel

Dag van de Huidtherapeut 2022 | inschrijving open!

Het kan weer, het mag weer! We gaan elkaar fysiek ontmoeten tijdens het NVH congres. Staat zaterdag 1 oktober al in jouw agenda? Deze dag is speciaal voor jou! Vol met inspirerende sessies die je niet mag missen! Actuele thema’s, innovatieve inzichten en boeiende sprekers zorgen ervoor dat jij aan het eind van de dag vol zit met nieuwe kennis en energie om enthousiast met het vak verder te gaan.

Meer weten? Lees hier alles over het congres en meld je aan!

Thema, programma en sprekers

How2Connect
Motiveren, begeleiden, opkomen voor jezelf en jezelf presenteren zijn thema’s die we in de huidtherapie steeds weer tegenkomen en die als rode draad door ons vak heen lopen. Verbinden met elkaar, onze patiënten en de wereld om ons heen. Door ons te verbinden verstevigen we onze positie binnen de huidzorg. Een actueel thema dat wij terug laten komen op dit congres. 

“Jij moet je bek houden”
1 op de 4 professionals heeft te maken met conflictsores, agressie en geweld. En daar wordt onze plenaire spreker boos van. Caroline Koetsenruijter, auteur van het boek “Jij moet je bek houden”, trapt de dag af. In een inspirerende presentatie neemt ze je mee in de cijfers, wat er allemaal mis gaat in de praktijk en geeft ze tips hoe je hiermee om kunt gaan. 

We houden een fysiek èn online congres

Het meest gevulde congres ooit!
Wat wij geweldig zouden vinden? Alle huidtherapeuten samen op dit congres! Hoe gaaf zou dat zijn? Om met elkaar te praten over wat ons bezig houdt. Om samen te werken aan de professionalisering van ons vak. Het eerste hybride congres van de NVH is ook meteen het best gevulde. Niet alleen fysiek maar ook met een online programma. Zo heb je 2 congressen voor de prijs van 1!

Waarom een hybride congres?
Eindelijk weer samen op een fysiek congres, wij hebben er zin in! Aan de andere kant hebben we allemaal ervaren dat een congres ook online gehouden kan worden. Voor sommigen een voordeel, maar anderen gaan liever op pad. Om te zorgen dat iedereen het NVH congres kan bijwonen zoals hij of zij dat prettig vindt, houden we dit jaar een hybride congres. Dat betekent dat je naar het fysieke congres kan komen in Bunnik, of thuis achter de pc deelneemt aan het online evenement.

Meer weten? Lees hier alles over het congres en meld je aan!