Nieuws en Actueel

Nieuws vanuit de Hogescholen

Haagse Hogeschool
Opleiding Huidtherapie ook op de HHS positief beoordeeld bij 6-jaarlijkse accreditatie
In navolging van de Hogeschool Utrecht heeft ook de opleiding Huidtherapie van de Haagse Hogeschool de externe audit van de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) met goed gevolg afgelegd. De opleiding is op alle standaarden positief beoordeeld, het panel was in het bijzonder te spreken over de benaderbaarheid van docenten, het centraal stellen van de patiënt in het integrale onderwijs, de cumulatieve toetsen, de events en het accent Technologie, ondernemen, wereldburgerschap, internationalisering en netwerken. De NVH is verheugd en trots en feliciteert de opleiding Huidtherapie van de Haagse Hogeschool met deze prachtige beoordeling tijdens de 6-jaarlijkse accreditatie. 

Mini-symposium 'Kwaliteit van leven bij huidpatiënten' op de HHS
Op 20 januari 2020 vindt op de HHS het mini-symposium 'Kwaliteit van leven bij huidpatiënten' plaats. Klik hier voor meer informatie over het programma.

Hogeschool Utrecht
Post-HBO cursus Stagebegeleiding Huidtherapie
Begeleid je stagiaires van de opleiding Huidtherapie, of wil je dit gaan doen? In de eendaagse cursus 'Stagebegeleiding Huidtherapie' van de HU krijg je op 6 februari 2020 alle tools aangereikt om dit op professionele wijze te doen. Er is beperkt plaats, dus wees er snel bij. Het tarief voor deze met 10 KP-punten geaccrediteerde cursus is €100,-. De volgende datum voor deze cursus is 8 juni 2020. Meer informatie en inschrijven vind je hier. Neem bij vragen over deze cursus contact op met Lonneke Schippers via lonneke.schippers@hu.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen