Tharo van Broekhoven

Tharo van Broekhoven - beleidsmedewerker

Wat is je achtergrond? 
Ik heb eerst mijn bachelor Gezondheidszorg Technologie behaald op Avans Hogeschool. Vervolgens ben ik doorgegaan naar de pre-master Gezondheidswetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aansluitend de master Health Care management. In december 2021 ben ik begonnen met het traineeship Zorg & Welzijn van High Select. Hier heb ik in juni mijn eerste opdracht afgerond bij Zorgstroom, een ouderenzorg organisatie in Middelburg. Ik had hier de functie staf zorg en kwaliteit. De NVH is mijn tweede opdrachtgever, hier ben ik in juli 2022 begonnen.

Wat houdt je functie in?
Als beleidsmedewerker ga ik mij op 3 grotere onderdelen focussen: een capaciteitsraming, de wet BIG, en vergoedingen. Daarnaast ondersteun ik mijn collega’s met andere projecten zoals het beroepsprofiel en de organisatiestructuur.

Wat wil je bereiken bij de NVH?
Ik hoop de komende maanden bij te kunnen dragen aan de verdere ontwikkeling van de huidtherapeut. Daarnaast wil ik graag meer leren over de werkzaamheden van een beroepsvereniging.

Wat vind je het leukste aan werken bij de NVH?
Ik vind het fijn dat er een open en informele sfeer hangt, hierdoor kan je snel schakelen met elkaar. De huidtherapie en beroepsverenigingen wereld is voor mij ook nieuw wat het juist interessant een leerzaam maakt.

Is er iets dat je wilt delen over je leven naast je werk?
Ik ben woonachtig in Tilburg en ben in mijn vrije tijd vaak sportief bezig. Zo vind ik het heerlijk om naar de sportschool te gaan, te voetballen of gewoon actief bezig te zijn. Tijdens vakanties maak ik het liefst verre reizen, dit heb ik van kinds af aan al gedaan met mijn ouders.

tharo-in.png