Mendy Timmers

Mendy Timmers - stagiaire beleid

Wat is je achtergrond? 
Ik ben na het behalen van mijn havodiploma begonnen als student aan de Hogeschool Utrecht bij de opleiding huidtherapie. Ik zit nu in mijn vierde jaar en ik kom 20 weken stagelopen bij de NVH. 

Wat houdt je functie in? 
Als stagiaire ga ik vooral meelopen met Charlot (beleidsmedewerker), maar ook zal ik op andere afdelingen meekijken om een indruk te krijgen van de werkzaamheden. Daarnaast heb ik vanuit school de opdracht gekregen om een adviesplan te gaan schrijven met een daarbij passende interventie.   

Wat wil je bereiken bij de NVH? 
Ik wil graag gaan ontdekken wat de NVH precies doet en hoe het “achter de schermen” eraan toe gaat. Op school ligt vooral de nadruk op kennis opdoen en het behandelen van huidproblematiek. Ik vind het ook heel interessant om te zien waar al die richtlijnen etc. nu vandaan komen. Ook wil ik ontdekken of dit misschien wel een mogelijke baan voor mij zou kunnen zijn in de toekomst, maar eerst maar eens school afronden 😉.  

Wat vind je het leukste aan het werken bij de NVH? 
Daar moet ik nog achter komen, maar ik ben door iedereen heel hartelijk ontvangen, dus ik vind mijn collega’s tot nu toe het leukste aan werken bij de NVH! 

Is er iets dat je wil delen over je leven naast je studie? 
​​​​​​​In mijn vrije tijd ben ik vooral in de supermarkt, de sportschool en de kringloop te vinden. Ik heb een kleine obsessie met tweedehands kleding, tassen en meubeltjes. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om bezig te zijn met (gezonde) voeding en sporten. Ik probeer dan ook graag nieuwe receptjes uit als ik er de tijd voor heb.  

Mendy-li.png