Vacatures kernteamlid

Kernteamlid huidtherapie gezocht!
Sinds 2019 is er gestart met het programma Organisatiegraad, daar heb jij vast al van gehoord. Mogelijk heb jij een tijd geleden ook een uitnodiging ontvangen om dialoogsessie in jouw regio bij te wonen. Vanuit die dialoogsessies zijn plannen gemaakt die op dit moment worden uitgevoerd door paramedische beroepsgroepen en de ROSsen . Deze plannen worden uitgevoerd door het Kernteam, en daar hebben wij jou bij nodig!

Voor diverse regio’s in Nederland zijn kernteams aan de slag om multidisciplinaire netwerken op de zetten. Dit komt voort uit het programma Organisatiegraad. De kernteams bestaan uit ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, fysiotherapeuten en oefentherapeuten, onder begeleiding van de ROS uit de regio. Huidtherapie is hierbij uitgenodigd, maar er heeft zich nog geen huidtherapeut aangemeld en dat is een grote gemiste kans!  

Voor diverse regio’s in Nederland zijn kernteams, bestaande uit ergotherapeuten, diëtisten, logopedisten, fysiotherapeuten en oefentherapeuten, onder begeleiding van de ROS uit de regio aan de slag om de multidisciplinaire netwerken op de zetten. Huidtherapie is hierbij uitgenodigd maar er heeft zich nog geen huidtherapeut aangemeld en dat is een grote gemiste kans!

Wat doet een kernteamlid:

 • Richting en uitvoering geven aan het plan van aanpak en de bijbehorende activiteiten in haar regio
 • Signaleren en benutten van kansen die zich in de regio voordoen
 • Betrekken van huidtherapeuten door ambassadeur te zijn 
 • Gesprekspartner zijn voor stakeholders over netwerkvorming
 • Opzetten van monodisciplinair netwerk in eigen regio (met hulp van NVH-bureau en mogelijk collega’s in de regio)

We zoeken kernteamers voor de volgende regio’s:

 1. Groningen
 2. Twente
 3. Amersfoort - Eemland
 4. Drechtsteden
 5. Leiden en omstreken
 6. Meierijstad
 7. Noord Oost Utrecht
 8. Breda
 9. West Brabant
 10. Noord West Utrecht
 11. Midden West Noord Holland
 12. Haarlem

Als je meer informatie wil over de mogelijkheden, wat jouw ‘functie’ precies zou inhouden en hoe je in contact kan komen met de ROS die het kernteam ondersteunt, neem dan contact op met info@huidtherapie.nl