9 inzendingen


Hieronder staan de 9 leden die door jullie zijn ingezonden. Van 15 mei tot 5 juni konden jullie stemmen op deze inzendingen. De top 3 van genomineerden maakt kans om de award te winnen tijdens de Dag van de Huidtherapeut op zaterdag 30 september. 


TMA-logo.png

Jade van Brakel

"Jade is zeer innovatief op het gebied van rosacea. Ze heeft een ongelooflijke passie voor wat ze doet en is altijd op zoek naar nog betere manieren om te ondersteunen bij het behandeltraject. Ze is op de hoogte van recente onderzoeken op het gebied van rosacea en heeft hiervoor een zeer integrale aanpak die veel breder kijkt dan alleen de huid."

Jade.png
Jade van Brakel

Jiska Boer

"Jiska heeft zich fors ingezet voor de acne expert groep. Zij heeft telkenmale de handschoen opgepakt als een van de leden de eigen taak niet volledig kon doen. Is altijd betrokken bij de NVH en draagt 'hardcore' huidtherapie uit in haar praktijk en bij haar medewerkers, ook al is dat niet altijd de weg naar de hoogste omzet: patiëntenzorg staat voorop. Nu is ze weer lid van de tijdelijke ledenraad. Op haar kan de NVH altijd rekenen, dat is vast opgemerkt."

Jiska.png
Jiska Boer

Nicolien Brouwer

"Zoveel passie voor haar vak, met name de oedeemzorg, wondzorg, compressie therapie. Ze is nu bezig met het opzetten van een oncologie traject in IJsselstein."

"Zet zich al heel wat jaren in als huid- en oedeemtherapeut. Is heel erg kundig en zet de naam huidtherapie goed op de kaart bij huisartsen en thuiszorgorganisaties. Vooral erg goed in wondzorg icm zwachtelen met innovatieve oplossingen. Is nu bezig met het opzetten van een oncologie netwerk."

Nicolien.png
Nicolien Brouwer

Lilian Dekkers

"Er is wat mij betreft maar 1 iemand die deze award kan winnen!! Vanaf het begin van haar carrière als huidtherapeut is Lilian bij de NVH betrokken. En nu jaren later nog steeds. Ze heeft zoveel voor de NVH gedaan, dat is niet allemaal op te schrijven. Samen hebben we in het bestuur gezeten en daar heb ik haar leren kennen als bevlogen huidtherapeut en zeer betrokken lid. Need I say more?"

"Lilian is al sinds jaar en dag de stille kracht die zich op vele vlakken in heeft gezet. Na haar aftreden als bestuurlid is zij steeds betrokken gebleven bij vele projecten. Ze wordt echter zelden genoemd, maar haar bijdragen zijn ontzettend belangrijk!"

"Zij zet zich al jaren in voor de NVH zonder de publiciteit te wensen- ze is een moeder Theresa voor de huidtherapie!!!"

"Stille kracht achter veel activiteiten. Onder haar voorzitterschap is er veel ten goede gekeerd voor de NVH. Veel professioneler geworden."

"Lilian is bij ongelofelijk veel projecten betrokken (maar treedt nooit op de voorgrond). Vanwege haar jarenlange enorme inzet (in vele projecten) voor de NVH en voor de professionalisering van ons beroep verdient zij wat mij betreft de award."

"Omdat zij zich op veel vlakken inzet voor het Huidtherapeut vak!"

"Al heel lang en vaak op de achtergrond bezig met veel NVH zaken"

"Ik heb Lilian leren kennen toen ik nog student was, ik nam toen deel aan de kringvergadering. Dat is al 28 jaar geleden, mijn eerste indruk, Lilian wist goed waar ze het over had, deskundig, en professioneel. Lilian is altijd indruk op mij blijven maken, als NVH bestuurslid, diverse commissies, recent heb ik ook met Lilian samengewerkt binnen de Commissie Buitenlands gediplomeerden van VWS, haar bijdrage is zeer goed en de samenwerking met Lilian is uitermate prettig. Lilian heeft al die jaren erg veel voor de NVH gedaan en dat waardeer ik enorm. Mede door Lilian is de professionalisering van ons vak op een hoger level getild zoals haar grote bijdrage voor 'eenduidig rapporteren'. Ook als huidtherapeut zie ik haar als een voorbeeld, ik ken cliënten die bij haar onder behandeling zijn geweest die erg positief zijn over haar behandeling. Lilian verdient de Award omdat zij op alle vlakken beroepsinhoudelijk en overstijgend het verschil maakt!" 

Lilian.png
Lilian Dekkers

Marieke van Egten

"Marieke is een Huidtherapeut in hart en nieren. Zij zal dit jaar met pensioen gaan naar vele jaren als huidtheapeut gewerkt te hebben. Marieke heeft zich ingezet voor de vergoeding van het laseren van een sinus pilonidalis en dat is haar ook gelukt. Ook reist ze het hele land door om bijscholingen te geven over das plasma. Ik vind dat Marieke het award verdient omdat ze alles inzet om de kwaliteit van het vak te verhogen. Marieke is een topper en die moeten we na dit jaar gaan missen." 

Marieke.png
Marieke van Egten

Mandy Gelderblom

"Huidtherapeut in hart en nieren. Hardwerkend, innovatief, aanpakker en altijd het beste uit zichzelf en haar bedrijf/personeel halen." 

Mandy.png
Mandy Gelderblom

Shivani Selhi

"Ik ben vereerd om mijn collega “ Shivani Selhi” te nomineren voor de Timmy Marcus Award. Shivani Selhi vanwege haar uitstekende bijdrage aan het vak huidtherapie. Als een ervaren huidtherapeute heeft Shivani in korte tijd een bloeiende onderneming opgebouwd met een netwerk van 14 huid- en oedeemtherapiepraktijken onder de vlag van Huidtherapeut NL.

Haar ondernemerschap en toewijding hebben niet alleen geleid tot de oprichting van een succesvolle praktijk, maar ook tot het creëren van nieuwe banen en het bieden van een uitstekende patiëntenzorg. Shivani heeft verschillende huidtherapeuten en een praktijkcoördinator in dienst genomen om ervoor te zorgen dat elke patiënt de beste zorg krijgt.

Wat ik het meest bewonder aan Shivani is haar ongeëvenaarde leiderschap en innovatieve aanpak van huidtherapie. Zij heeft een bijzonder getalenteerde en collegiale benadering van haar werk, en haar werkwijze heeft haar collega's geïnspireerd om te excelleren in hun vakgebied.

Dankzij haar vastberadenheid, kennis en vaardigheden heeft Shivani een belangrijke bijdrage geleverd aan de werkgelegenheid voor huidtherapeuten en dus ook economie. Ze heeft vele levens veranderd en veel mensen geholpen om hun zelfvertrouwen en kwaliteit van leven te verbeteren.

Ondanks het feit dat Nederland niet haar geboorteland is, heeft Shivani bewezen dat talent, hard werken en succes geen grenzen kennen.

Ik beveel Shivani sterk aan voor de Timmy Marcus award en ik hoop dat u haar verdiensten erkend en gewaardeerd."

Shivani.png
Shivani Selhi

Anke Veenman

"Zij heeft achter de schermen altijd een actieve rol gespeeld binnen de NVH. Heeft ervoor gezorgd dat wij worden gezien bij de dermatologen in spé in het UMCG. Kortom een vrouw die altijd 100% heeft ingezet in de huidtherapie!"


Lucette Vermeijden

"Zij is zeer ondernemend binnen de huidtherapie. Mbt het aanmeten van borsprothese en de zorg rondom de patient met de gevolgen na borstkanker. 
Het is een enorm harde werker. Ondanks alle moeilijkheden gaat ze toch gewoon door." 

Lucette.png
Lucette Vermeijden