4 genomineerden

De 4 genomineerden

Uit 118 stemmen op de 9 aangedragen leden, zijn degene met de meeste stemmen duidelijk naar voren gekomen. Het zijn er niet drie, maar vier! Want twee leden op de derde plek hebben evenveel stemmen. 

De vier genomineerden, door jullie gekozen, voor de Timmy Marcus Award 2023 zijn:

TMA-logo.png

Jade van Brakel

Dit is wat andere leden zeggen over Jade:

Jade zet zich in voor patiënten met rosacea zodat ook zij geholpen kunnen worden om weer een gezonde huid te krijgen. Jade is een sterke powervrouw die de huidtherapie op de kaart weet te zetten, maar vooral weet te houden. Ze is een echte doorzetter en een innovator die onmisbaar is.

Jade.png

Jiska Boer

Dit is wat andere leden zeggen over Jiska:

Jiska zet zich altijd volledig in voor het vak huidtherapie. Zij is actief lid van de NVH en denkt altijd mee met de beroepsvereniging. Ze is actief betrokken bij de richtlijn acne. Jiska haar passie voor de huidtherapie is ongekend groot. Zij is continu bezig met het behoud van ons beroep en ondertussen mee te groeien met de tijd.

Jiska.png

Lilian Dekkers

Dit is wat andere leden zeggen over Lilian:

Lilian is al jaren een begrip en altijd betrokken bij de NVH en huidtherapie. Ze heeft al jarenlang enorme inzet in vele projecten voor de NVH en voor de professionalisering van ons beroep getoond. Ze stopt veel tijd en liefde in de zaken die velen niet zien maar cruciaal zijn voor ons beroep.

Lilian.png

Shivani Selhi

Dit is wat andere leden zeggen over Shivani:

Shivani heeft zich als ervaren huidtherapeute in korte tijd weten te onderscheiden door een bloeiende onderneming op te bouwen. Ze heeft niet alleen het vermogen om een succesvolle praktijk te leiden, maar ook toewijding aan het creëren van nieuwe banen en het bieden van uitstekende patiëntenzorg.

Shivani.png