Peelingtechnieken

Peelingtechnieken: voor een nog beter resultaat 

Door: Drs. Jeannette Hessels, Cosmetisch arts KNMG 

Tijdens deze sessie vertelt Jeannette Hessels je meer over verschillende peelingtechnieken. Ze laat je zien welke behandelmogelijkheden er binnen de huidtherapeutische praktijk zijn en welke resultaten je kunt behalen. Ze gaat daarin nét een stapje verder.  

Ze laat o.a. de mogelijkheden zien bij ernstige zonneschade, diepe acne-littekens, diepe rimpels en huidverslapping. Want met verschillende technieken, zoals de mozaïek techniek, de pixelpeel techniek, de abrasie en cross techniek, kun je mooie resultaten behalen.      

Jeannette is een cosmetisch arts KNMG met 20 jaar ervaring en heeft veel ervaring met verschillende peelingvloeistoffen (zowel AHA, TCA als Fenol) en peelingtechnieken. Ze is docent aan de Stichting Opleiding Cosmetische Geneeskunde en geeft regelmatig les aan huidtherapeuten en cosmetisch artsen over peelings en peelingtechnieken. 

Met deze sessie wil Jeannette je laten zien dat er veel meer kan met peelings dan je denkt. En hoe jij dat, veilig, kunt bereiken.    

Ze geeft o.a. antwoord op de volgende vragen: 

  • Welke peelings kan en mag een huidtherapeut doen? 
  • Hoe kies je de juiste peeling? 
  • Hoe voorkom je complicaties? 
  • Welke resultaten kun je verwachten? 
  • Hoe kun je door middel van geavanceerde peelingtechnieken jouw resultaten verbeteren? 

Of je nou veel werkt met peelings of nog niet, na het volgen van deze sessie ken je meer behandelmogelijkheden en heb je zin om te “peelen”!  

jeannette.png