Innovatie in de praktijk

De toekomst van de huidtherapie begint nu! 

Door: Tsjitske M. Haanstra, PhD | Esther Tjin, PhD | Mark Vondenhoff, PhD

Ben jij klaar om je praktijk naar nieuwe hoogten te brengen? Dan is deze sessie echt iets voor jou! Laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen uit onderzoek en innovatie die een enorme invloed zullen hebben op jouw werk als huidtherapeut. Tijdens deze sessie volg je drie mini-masterclasses.

AI in Huidtherapie: bezorgd of ontzorgt?
Mark Vondenhoff laat je met een kritische blik kijken naar de toepassing van AI in de huidzorg. Welke argumenten heb jij om wel of juist niet AI toe te passen?

Mark is hogeschool hoofddocent Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool, senior onderzoeker lectoraat Data Science en senior onderzoeker lectoraat Oncologische Zorg.  

Duurzame zorg: de zorg voor morgen 
Je maakt kennis met verschillende innovatieve benaderingen om je praktijk milieuvriendelijker te maken. Van duurzame behandelmethoden tot het verminderen van afval en het gebruik van duurzame producten. Ontdek hoe je jouw passie voor huidtherapie kunt combineren met een duurzame mindset. 

Esther Tjin is hogeschool hoofddocent Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht en senior onderzoeker Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven. 

Wacht niet langer!
Tsjitske Haanstra laat je zien waarom het, voor de positie van de huidtherapeut, belangrijk is dat er onderzoek wordt gedaan. Ze neemt je mee in welke onderzoeken die lopen en hoe je als huidtherapeut hieraan kunt deelnemen. Want onderzoek is praktischer dan je denkt! 

Tsjitske is hogeschooldocent huidtherapie aan de Haagse Hogeschool en senior onderzoeker lectoraat relationele zorg. 

Hogescholen.png