Huidrechter

De huidrechter doet uitspraak, met jou als jurylid!

Door: Saskia Gooren, huidtherapeut, ondernemer en operatieassistent UMC Utrecht en Lisette van Oostveen, wond- en vasculair verpleegkundig consulent. Met hulp van: Ellen Kuijper-Kuip, huidtherapeut, hoofdredacteur NTVH en docent. 

Altijd al in een jury willen zitten tijdens een rechtszaak? Dit is je kans!  

Tijdens deze sessie wordt een casus gepresenteerd en worden kritische vragen gesteld door ‘de huidrechter’. Als deelnemer neem jij plaats in de jury. Aan de hand van klinisch redeneren ga je keuzes maken en onderbouwen. Wat zal de uitspraak van ‘de huidrechter’ zijn? En wat is jouw invloed op die uitspraak?   

Saskia Gooren werkt als huidtherapeut in haar eigen praktijk en is daarnaast operatieassistent. Lisette van Oostveen is verpleegkundige en werkt als wondconsulent en als vasculair verpleegkundig consulent. Ellen Kuijper-Kuip heeft jarenlang als huidtherapeut in haar eigen praktijk gewerkt. Nu geeft ze les en is ze hoofdredacteur van het Nederlands Tijdschrift voor Huidzorg (NTVH). Samen verzorgen zij ‘de huidrechter’: een speelse, interactieve en veelzijdige casusbespreking.  

In deze sessie leer je debatteren, kritische vragen stellen én ze beantwoorden. Hoe kom je tot besluitvorming? Denk jij in problemen of in oplossingen? Weet jij wat jouw kracht is en wat die van een ander is? Want mono- en multidisciplinair samenwerken draagt bij aan de kwaliteit en toegankelijkheid van zorg. 

Kortom, dit is geen reguliere casusbespreking! Dit is ‘de huidrechter’ en wat zal de uitspraak zijn? Dat staat niet vast…laat je verrassen en neem deel! 

huidrechter.png