Dag van de Huidtherapeut 2023

nvh45.png

NVH jubileumcongres 2023

Op zaterdag 30 september vierden we ons 45-jarig bestaan, speciaal met jou tijdens de jubileumeditie van de Dag van de Huidtherapeut!  Wat een fantastische dag hebben we gehad! Het was een zeer geslaagd congres. We willen iedereen die erbij betrokken was heel erg bedanken. Alle leden, partners, gasten, ere-leden, sprekers, bestuur en iedereen die we vergeten. Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk. Geniet nog even na en bekijk hier de aftermovie en de foto's.


Timmy Marcus Award 2023

We hebben voor de tweede keer de Timmy Marcus Award uitgereikt. Dit is de award voor de huidtherapeut die op onnavolgbare wijze bijdraagt aan het ontwikkelen en verbeteren van ons vak en de beroepsgroep. Een lid dat doorzet, verder kijkt dan de standaard methoden, innoveert of onderzoekt.

Tijdens het jubileumcongres konden alle aanwezige leden stemmen op de 4 genomineerden. Aan het eind van de dag maakten we de winnaar bekend. And the winner is....🥁 Lilian Dekkers!

TMA-logo.png

Winnaar winactie Twingo

Mirte Martens-Rutjens heeft de winactie gewonnen! Er zaten 90 ballonnen in de auto. Er waren 2 personen die dit hebben geraden. Middels loting is de winnaar getrokken. 

Twingo_1.png