Dag van de Huidtherapeut 2023

Congres_banner_2023.png

We vieren ons 45-jarig NVH jubileum!

Heel 2023 staat voor ons in het teken van het jubileum. Maar op zaterdag 30 september vieren we het speciaal met jou tijdens de jubileumeditie van de Dag van de Huidtherapeut! Op deze dag staan onze leden centraal. Elkaar ontmoeten: met alle collega’s, speciale gasten, NVH partners, het NVH bureau en bestuur en met natuurlijk boeiende sessies!

Wie jarig is trakteert en daardoor kan jij voor een speciaal jubileumtarief van 45 euro (i.p.v 245 euro) deelnemen. Dus meld je alvast aan en zet 30 september 2023 in je agenda!

ticket-45.png

Programma

Het congres is van 10:45 - 19:00 uur. Een hele dag vol feest en inspirerende sessies.

We vullen het programma steeds meer aan. Deze sessies zijn al bekend:
- Mythbusting, weg met fabels over scincare
- Peelingtechnieken: voor een nog beter resultaat

Meer weten over de sessies en sprekers? Klik hier.

1.png

We gaan naar 1931!

We houden de Dag van de Huidtherapeut in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Deze mooie ruime locatie is de perfecte plek om elkaar te ontmoeten, boeiende sessies te volgen en te vieren dat de NVH 45 jaar bestaat. 

Hoe kan ik 1931 het beste bereiken?
De locatie ligt vlakbij verschillende snelwegen en ligt op nog geen 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. In minder dan 40 minuten ben je er vanuit Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen. Klik hier voor je persoonlijke routebeschrijving.


Wie verdient de Timmy Marcus Award 2023?

In 2023 reiken we voor de tweede keer de Timmy Marcus Award uit. Dit is de award voor de huidtherapeut die op onnavolgbare wijze bijdraagt aan het ontwikkelen en verbeteren van ons vak en de beroepsgroep. Een lid dat doorzet, verder kijkt dan de standaard methoden, innoveert of onderzoekt. Komt er meteen een naam bij je naar boven? Dan kun je dit NVH-lid opgeven voor de Timmy Marcus Award!

Stem nu op een NVH-lid!

TMA-logo.png