Veelgestelde vragen


Congres

Waarom is het congres al op 1 oktober?
Dit jaar houden we het congres voorafgaand aan de Week van de Huidtherapie. Met het congres trappen we de Week af door met alle huidtherapeuten bij elkaar onze kennis te delen en inspiratie op te doen.

Waarom is het congres zowel fysiek als online?
We zijn heel blij elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten. Daarom houden we weer een fysiek congres. Aan de andere kant hebben we allemaal ervaren dat een congres ook online gehouden kan worden. Voor sommigen een voordeel, maar anderen gaan liever op pad. Om te zorgen dat iedereen het NVH congres kan bijwonen zoals hij of zij dat prettig vindt, houden we dit jaar een hybride congres. Dat betekent dat je naar het fysieke congres kan komen in Bunnik, of thuis achter de pc deelneemt aan het online evenement. 


Op de locatie in Bunnik

Waar wordt het congres gehouden?
Het fysieke congres vindt plaats in het Postillion in Bunnik: Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik

Ik kom met de auto. Hoe rijd ik naar Bunnik?
De locatie is ideaal midden in het land gelegen, aan de rand van Utrecht en direct aan de snelweg A12. Klik hier voor je persoonlijke routebeschrijving.

Waar kan ik parkeren?
De locatie beschikt over een eigen parkeerterrein dat plaats biedt aan minimaal 600 gasten. Je kan hier gratis gebruik van maken.

Ik kom met het openbaar vervoer. Welk station is dichtbij?
De locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Station Bunnik is slechts op 10 minuten loopafstand. Klik hier voor je persoonlijke reisroute.

Ik heb een allergie of dieetwensen. Kan daar rekening mee gehouden worden?
Er wordt tijdens het congres rekening gehouden met diverse dieetwensen, zoals vegetarische en veganistische dieetwensen en zwangeren.
Een voedselallergieën geef je door bij de inschrijving. Je kan je lunch ophalen bij de informatiebalie.

Hoe zorg ik ervoor dat ik de hele dag scherp blijf?
In de kleine pauze serveren we brainfood. Dat zijn gezonde snacks met langzame suikers. Zo blijf je op een gezonde manier de hele dag bij de les.

Is er een kolfruimte aanwezig?
Ja die is er. Meld je bij de informatiebalie.

Kan ik gebruik maken van wifi?
Op de locatie is razendsnel draadloos internet. Die gebruik je zonder inlogcode.

Wanneer krijg ik de goodiebox?
Aan het einde van het congres ontvang je de goodiebox. Dat is makkelijk, hoef je niet de hele dag met de box te lopen!  


Online congres

Op welk device kan ik het congres bijwonen?
Het online platform is te bezoeken via pc, tablet of mobiel. Voor de beste ervaring adviseren wij om via de pc in te loggen.

Welke browser kan ik het beste gebruiken om het congres te volgen?
Je kan aan het congres meedoen via Chrome, Safari, Microsoft Edge en Mozilla Firefox.


Tickets

Wat kost een kaartje?
Een regulier fysiek ticket is voor NVH leden 140,-. Een ticket voor het online evenement kost 110,-.

Wat is een early bird ticket?
Voor de snelle beslissers hadden we een aantrekkelijk voordeel. Als je voor 19 juni een fysiek ticket kocht, dan kreeg je 25,- korting!

Mag ik als student, docent of niet-lid ook naar het congres komen?
Ja dat mag! Klik hier voor de ticketprijzen als je geen NVH lid bent.

Hoeveel plekken zijn er op het fysieke congres?
Er zijn 250 fysieke tickets te koop. Ben er daarom snel bij!

Tot wanneer kan ik mij inschrijven?
Voor het fysieke congres kun je je t/m 21 september 2022 inschrijven.
Voor het online congres kun je je t/m 27 september 2022 inschrijven. Maar let op! Wil je een goodiebox ontvangen dan kun je je t/m 11 september 2022 inschrijven.

Ontvang ik een goodiebox?
Iedereen die naar het fysieke congres komt krijgt een goodiebox mee naar huis.
​​​​​​​De eerste 250 aanmelders voor het online congres krijgen een goodiebox thuisgestuurd.  


Programma

Wat is het verschil tussen het fysieke en het online programma?
Op het fysieke congres volg je de plenaire spreker en nog 3 workshops. Op het online congres volg je ook ook de plenaire spreker en 2 online sessies.

Bekijk hier de blokkenschema's om de verschillen goed te kunnen zien.

Zijn de sprekers fysiek en online hetzelfde?
De plenaire spreker is hetzelfde. De online deelnemers volgen via een livestream de plenaire spreker op het fysieke congres. De overige sessies zijn verschillend.

Terugkijken? Hoe werkt dat en wat kan ik dan zien?
Of je nou deelneemt aan het fysieke congres, of aan het online congres, als deelnemer ontvang je na afloop een link in je mailbox om de 8 online gehouden sessies terug te kunnen kijken.

Hoelang kan ik de sessies terugkijken? 
Tot 1 maand na het congres kun je terugkijken. Daarna worden alle extra accreditatiepunten toegekend.

Wat zijn de partnersessies?
Deelnemers die zich inschrijven voor het online gedeelte van het congres kunnen niet fysiek langs de stand lopen van onze partners. Er is daarom op het online platform een digitale stand gebouwd waarin alle informatie te vinden is over onze partners. Daarnaast verzorgen de partners een inhoudelijk sessie.


Accreditatiepunten

Moet ik het hele congres bijwonen om mijn accreditatiepunten te ontvangen?
Ja, accreditatiepunten worden toegekend voor een gehele congresdag.

Hoeveel accreditatiepunten krijg ik?

Voor aanwezigheid aan het fysieke congres ontvang je 4 accreditatie punten. Na het congres kun je thuis de online sessies terugkijken. Per teruggekeken sessie krijg je 1 accreditatiepunt. Met het terugkijken van de sessies kun je maximaal 8 accreditatiepunten krijgen. Tel je dit op bij de deelname aan het fysieke congres dan kom je in het totaal op 12 accreditatiepunten die je kunt behalen.

Voor deelname aan het online congres ontvang je 4,5 accreditatiepunten. De sessies die je op 1 oktober niet hebt gezien kun je later terugkijken. Per teruggekeken sessie krijg je 1 accreditatiepunt. Met het terugkijken van deze sessies kun je maximaal nog 6 accreditatiepunten krijgen. Tel je dit op bij de deelname aan het online congres dan kom je in het totaal op 10,5 accreditatiepunten die je kunt behalen.

Kun je er op 1 oktober niet bijzijn dan kun je ook de sessies op een ander moment terugkijken. Je mist dan wel de geweldige plenaire sessie (deze is niet terug te kijken). Met het terugkijken van de sessies kun je maximaal 8 punten behalen.


Corona

Wat gebeurt er als de coronabesmettingen oplopen en er strengere maatregelen komen?

Op 1 oktober zijn er, naast de organisatie, maximaal 250 mensen aanwezig. Op de congreslocatie worden alle voorzorgmaatregelen getroffen die op dat moment nodig zijn. We hebben hier een goede afstemming met het Postillion over. 

Mochten de coronamaatregelen in de komende periode aangescherpt worden, dan gaan wij ons beleid daarop afstemmen. We bereiden ons voor op alle mogelijke scenario’s. Wanneer het nodig is, bieden wij de deelnemers aan het fysieke congres een passend alternatief.

We gaan er hoe dan ook een mooi, vertrouwd en veilig evenement van te maken!