Geertje Algera

Professionele video’s maken met je smartphone

Door: Geertje Algera 

Voor professionele video’s van goede kwaliteit heb je je echt geen dure camera nodig. Met slechts je eigen telefoon kun je hele goede video’s maken! 

In de workshop ‘Professionele video’s maken met je smartphone’ leert Geertje je de basis van video’s maken op je mobiel. Want video’s maken is tegenwoordig een belangrijke basisvaardigheid voor iedereen. Het is een manier om te communiceren met je huidige en toekomstige patiënten, collega’s en andere zorgprofessionals op social media of je website.  

Geertje Algera is journalist en antropoloog en maakte 14 jaar programma’s voor KRO-NCRV. In 2014 ontdekte ze dat ze met haar iPhone reportages voor televisie kon maken, en al snel werd ze de eerste MoJo (mobiele verslaggever) van de publieke omroep in Hilversum. In 2016 startte ze als ondernemer met Geertje Algera Media, helemaal gespecialiseerd in smartphone filmen en monteren. Al meer dan 4000 mensen volgden haar training, zowel online als offline.  

Meer weten over Geertje? Je kunt haar volgen op Twitter (@missgeertje), Facebook/Instagram @geertjealgeramedia, en op LinkedIn. 

In deze praktische workshop leer je: 

  • Waarom video tegenwoordig zo belangrijk is.   
  • Hoe je goede foto’s en video’s maakt. 
  • Wat de technische basics van het filmen met de smartphone zijn.   
  • Welke apps je kan gebruiken om video’s te bewerken. 
  • Waar je op moet letten als je jezelf filmt.    
  • Wat het verschil is tussen video’s voor de verschillende platformen.  

Dus heb je nog nooit een video voor je werk gemaakt? Of doe je dit wel maar wil je dit naar een hoger niveau tillen? Durf je zelf niet in beeld, maar wil je dit wel proberen? Dan is dit ook jouw workshop!  

zeshoek-geertje.PNG