André Stuut en Dennis de Getrouwe

Jij moet je bek houden! 

Door: André Stuut en Dennis de Getrouwe 

Ja tegen jezelf, nee tegen de ander. Grenzen stellen wordt je amper geleerd terwijl dit zo ontzettend belangrijk is! En niet alleen in je werk maar ook privé. 

In de workshop ‘Jij moet je bek houden!’ gaan André en Dennis jou handvatten geven hoe je kunt handelen bij escalaties en spanningen. Zodat jij de regie kunt houden over jezelf, ook als het heel spannend wordt. 

Want hoe doe je dat? Omgaan met boze patiënten en klanten? Hoe onderscheidt je emotie, kritiek en agressie van elkaar? En hoe kalmeer je een boze patiënt? Hoe stel je grenzen bij agressie? Jouw veiligheid staat voorop: zet jezelf voorop en doe mee aan deze interactieve workshop. 

Wie zijn André en Dennis? 
André Stuut werkt als trainer met veel passie en aanstekelijk enthousiasme voor diverse organisaties. Hij is gespecialiseerd in het effectief maken van persoonlijk contact, omgaan met lastig gedrag, agressie en conflicthantering. 
 
Dennis de Getrouwe is een zeer bevlogen gedragstrainer en (NLP) coach. Zijn motto is klantgericht werken en niet klant gezwicht. Door zijn aanpak zijn medewerkers in staat zijn om effectief te communiceren en gezamenlijk de zorg te dragen voor een prettige werkomgeving. 

In deze praktische workshop leer je:

  • Waar gedrag grensoverschrijdend wordt.
  • Hoe je kalmeert bij boosheid. 
  • Hoe je grenzen stelt 
  • Hoe jij zorgt voor je eigen veiligheid. 

Deze workshop is er voor jou! Omdat je eigen grenzen en veiligheid belangrijk zijn. Ook als je een beroep hebt waar je voor anderen zorgt. Wij gunnen je een veilige werkplek. Mis deze workshop niet!

zeshoek-andre-dennis.png