Sprekers

Plenaire spreker: Caroline Koetsenruijter

1 op de 2 zorgprofessionals heeft te maken met conflictsores, agressie en geweld. En daar wordt onze plenaire spreker boos van. Caroline Koetsenruijter, auteur van het boek “Jij moet je bek houden”, trapt de dag af, voor zowel het fysieke als het online congres. 

Een onderwerp dat je niet mag missen, want we denken vaak dat agressie normaal is. Dat het erbij hoort of dat het aan jezelf ligt. Tijd om het gesprek met elkaar aan te gaan!  

Lees meer

Dia1.PNG

Sprekers fysiek congres

Professionele video’s maken met je smartphone  

Door: Geertje Algera 

Voor professionele video’s van goede kwaliteit heb je je echt geen dure camera nodig. Met slechts je eigen telefoon kun je hele goede video’s maken! 

In de workshop ‘Professionele foto’s maken met je smartphone’ leert Geertje je de basis van video’s maken op je mobiel. Want video’s maken is tegenwoordig een belangrijke basisvaardigheid voor iedereen. Het is een manier om te communiceren met je huidige en toekomstige patiënten, collega’s en andere zorgprofessionals op social media of je website.  

Lees meer

zeshoek-geertje.PNG

Gemotiveerde patiënten? Dat heb je zelf in de hand! 

Door: Stijn van Merendonk 

Benieuwd hoe je jouw patiënt wel zo ver krijgt om diens gedrag te veranderen? Ook als je weinig tijd hebt? Motivational Interviewing kan je helpen om de motivatie bij patiënten te vergroten.  

Deze workshop helpt je om de motivatie van de patiënt te vergroten. Want hoe meer motivatie, hoe groter de kans op gedragsverandering.    

Lees meer

zeshoek-stijn.png

Sprekers online congres

Houd deze pagina in de gaten. Meer info over de sprekers volgt binnenkort.