Partnerworkshops fysiek congres

Deze partners geven een workshop tijdens het fysieke congres. Het moment om kennis te maken met innovatieve producten en apparatuur.


Allwecare Medical | Complex genezende wonden en afwijkende littekens
De behandeling van complex genezende wonden en afwijkende littekens, staat steeds meer in de belangstelling van de huidtherapeut. AllweCare medical biedt een breed assortiment moderne verbandmiddelen aan, die de wondgenezing en het littekenherstel actief ondersteunen en zeer eenvoudig zijn toe te passen. Bezoek onze stand om kennis te maken met onze bijzondere producten en vraag direct een gratis proefverpakking aan. 


Bap Medical


Berg Care


Bloomedical | LED there be light! | Fiona Overbeek 
Tijdens deze partnerworkshop gaan we jou alles leren over LED. LED-fototherapie is een veelzijdige behandeling die kan worden toegepast bij alle behandelprotocollen voor huidproblemen, al dan niet leeftijd gerelateerd, voor corrigerende en preventieve doeleinden en voor onderhoud van de huid: 

 • om de huid te versterken en voor te bereiden op invasieve en ablatieve procedures; 
 • in combinatie met een al bestaande huidbehandeling om de resultaten te verbeteren en te versnellen; 
 • als nabehandelingsprocedure om roodheid en irritatie te kalmeren; 
 • als een doorlopende behandeling voor de gezondheid en het onderhoud van de huid. 

 We bespreken de verschillen tussen LED, IPL en laser. Hoe werkt deze technologie en welke voordelen biedt dit binnen de Huidtherapie? We leggen aan de hand van casuïstiek uit bij welke indicaties je LED goed kan inzetten binnen een behandelplan. Denk aan indicaties als rosacea, acne, (brand)wonden, hyperpigmentatie, huidveroudering en nog veel meer. 


Bowie Medical | ClinicCare cosmeceuticals voor huidtherapie | Amber van Erp, huidtherapeut
De cosmeceuticals van het Zweedse merk ClinicCare bieden interessante behandelmogelijkheden bij huidtherapie. Huidtherapeut Amber van Erp werkt al geruime tijd met deze producten en zij vertelt in deze workshop over haar ervaringen en resultaten. Amber zal ook een overzicht geven van de verschillende producten uit het ClinicCare assortiment en enkele behandelingen demonstreren. Het wereldwijde succes van de ClinicCare producten is vooral te danken aan het gebruik van een unieke formule met een zeer hoge concentratie laag-moleculair biohyaluronzuur (LMW-HA).  De producten van ClinicCare kunnen worden gebruikt bij micro-needling en voor effectieve peeling. Voor thuisgebruik zijn er o.a. hoogwaardige serums en essences. Maak ook kennis met ClinicCare! 


BTL | EXILIS ULTRA 360 Skin Rejuvenation from Head 2 Toe | Dr. Daria Voropai 
De Exilis Ultra 360 is wereldwijd de benchmark inzake monopolair radiofrequentie apparaten, het biedt niet-invasieve doeltreffende behandelingen voor verschillende indicaties zoals rimpels, huidverslapping en overmatig vet. Breed inzetbaar met meer dan 20 behandelzones voor gezicht en lichaam. Reshape your practice today, and create your patients of tomorrow. 


Dalton Medical | Dé beste vaat-killer op de markt! 
Dit gaat over onze Nordlys platform systeem van Candela Medical. Het meest veelzijdige platform ooit gemaakt voor Laser en IPL-behandelingen. De elegante Nordlys combineert namelijk een ergonomische Nd:YAG laser, niet-ablatieve Frax 1550 en 6 unieke IPL handstukken en ondersteunt hiermee een breed scala van toepassingen op dermatologisch en esthetisch gebied. 


Dermaesthetics | Speeddate met Dermaesthetics  
Kom tijdens de partnerworkshop kennis maken met Dermaesthetics en onze prachtige innovatieve merken. Deze merken hebben één doel voor ogen: resultaat. Ons doel is om voorop te lopen met innovaties op het gebied van huidverbetering. Wij hebben net als onze klanten passie voor de huid en staan voor optimale resultaten. Ons merkenassortiment bestaat onder andere uit: MeLine – gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie, pHformula MD – een compacte lijn om complexe huidproblemen doeltreffend, veilig en met weinig downtime te behandelen en Dr. K Dermal Health, waarbij alle producten de microbiële en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid sterker wordt. 


Dermasence | Doelgerichte huidverzorging bij Rosacea
Maak kennis met onze Green Science verzorgingsprogramma van DERMASENCE voor de tot roodheid neigende, gevoelige en reactieve huid. Graag vertellen we jullie over onze krachtige RosaMin producten. Al deze producten bevatten een plantaardige 5-voudige werkingscomplex. Onze innovatieve RosaMin Serum zetten we vandaag (op deze dag) in de spotlight omdat dit een unieke therapeutische begeleider is bij opvlammende Rosacea. Waarom onder de noemer van Green Science? DERMASENCE gebruikt oude traditionele plantaardige werking in combinatie met de wetenschap van nu en biedt tegelijkertijd een bijzonder hoge verdraagzaamheid van de producten door gespecialiseerde extractie- en zuiveringsprocessen van de natuurlijke bestanddelen. Benieuwd naar dit sterke RosaMin verzorgingslijn bij Rosacea? We verheugen je te mogen verwelkomen bij onze stand!


Doove Care Groep | Slim ondernemen door slim te investeren  | Corinna van Woensel
Als therapeut en als ondernemer kennen we allemaal verschillende uitdagingen. Denk aan financiële zekerheid, zicht op de toekomst, balans vinden tussen privé en werk en het aantrekken en houden van de juiste medewerkers. In onze workshop nemen we eens een kijkje bij iemand uit een andere discipline die door slim te investeren een aantal van deze uitdagingen vol is aangegaan. Corinna zal laten zien dat slim investeren ook zorgen is voor je eigen gezondheid en dat van je team, en hoe je door slim te ondernemen wellicht nog meer voldoening haalt uit je vak. 


Entercare | Haal het beste uit jouw SkinPen
Iedereen is een SkinPenklant. Met de toepassing op (acne)littekens, fijne lijntjes en rimpels, (de) pigmentatie, melasma, grove poriën, ruwe huidstructuur, milde rosacea en huidslapte is de SkinPen ALTIJD veilig ongeacht het huidtype. En niet geheel onbelangrijk: een behandeling kan gedurende het hele jaar! Een pigmentvlek of litteken op de huid is vaak met 1 behandeling al te verminderen. Geen wonder dat al 300 instituten in de Benelux kozen voor de SkinPen in hun kliniek. 
Een SkinPenbehandeling creëert een embryonale wondgenezing door een gecontroleerde aanmaak van microkanaaltjes in de huid. Door activatie van fibroblasten in de dermis worden collageen en elastine aangemaakt wat keer op keer voor verbluffende resultaten zorgt.  
In deze workshop bespreekt onze productspecialist Lotte Bruinen de laatste ontwikkelingen op het gebied van microneedling en laat zij zien hoe jij jouw SkinPenresultaten significant kan verbeteren door toevoeging van Vitamine C en vitamine A.  Dit wil je niet missen! 


Eucerin | Hyperpigmentatie na Acne: Thiamidol als Oplossing! 
Bij Eucerin We Believe in the Life-changing Power of Dermatological Skincare! Thiamidol*, een krachtig en gepatenteerd ingrediënt tegen pigmentvlekken hebben we nu ook ingezet tegen post-inflammatoire hyperpigmentatie. De DermoPure lijn tegen acne is uitbereid met een effectief Triple Action Serum en een Beschermende Fluid SPF 30 die pigmentvlekken als gevolg van acne helpt verminderen en voorkomen. Kom langs bij de stand en leer meer over hoe Eucerin hulp kan bieden voor, tijdens en na acne.  Bent u benieuwd naar hoe Eucerin andere huidproblemen, zoals een atopische huid, pigmentvlekken, huidveroudering, of gevoelige huid kan helpen? Dan bent u ook van harte welkom om al uw vragen te stellen en verschillende producten te proberen bij onze stand. 


Fagron | De basis van indifferente therapie | Eveline van Schouwenburg, Pharmacist, Product Innovation Specialist
Gedurende de Fagron Derma partnerworkshop komen verschillende onderwerpen aan bod om je meer wegwijs te maken in de indifferente therapie. Doormiddel van smeersessies maak je kennis met verschillende indifferente crèmes en zalven welke worden ingezet bij de behandeling van diverse huidaandoeningen. Tijdens de partnerworkshop wordt er toegelicht wat indifferente crèmes en zalven precies zijn en waarin deze van elkaar verschillen. Waarom dagelijks smeren zo belangrijk is maar ook de vraag hoe de crèmes en zalven aan hun naam komen, komt aan bod. Tot slot wordt het belang van therapietrouw van de patiënt besproken en kort toegelicht hoe dermaceuticals in indifferente middelen een belangrijke rol kunnen spelen. Onze Fagron Derma apotheker staat vervolgens voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden!


Hebea Professional | Esthetische behandelingen met medische resultaten | Marcel Reintjens, Productdeskundige
NOON Aesthetics is een paraceutisch merk met zeer hoog gedoseerde actieve werkstoffen, zonder dat de producten onder de geneesmiddelenwetgeving vallen. Dankzij het gepatenteerde DermShield™ is het mogelijk om met hoge concentraties te werken, zonder de gebruikelijke bijwerkingen die met hoge doseringen gepaard gaan. De behandelingen zijn met name gericht op huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie en pigmentvlekken, seborroïsch eczeem en rosacea. De kracht van NOON Aesthetics ligt in feit dat de oorzaken van de huidproblemen aangepakt worden en niet alleen de symptomen, wat een essentieel verschil is. Ook op het gebied van anti-aging worden spectaculaire resultaten bereikt, waarbij de aandacht wordt verplaatst naar PRE-juvination in plaats van REjuvination. Tijdens de partnerworkshops wordt de unieke werking en achtergrond van de NOON paraceutische peelings, DermShield™ en thuisverzorgingsproducten gegeven, met reële behaalde resultaten van NOON Specialisten uit de Benelux.


HHC


Impex Dermatologie


Isclinical


James Software


JC-Imp | Een gezonde huid door de kracht van wetenschap |  Claudie Retèl, Mieke Didden en Esmee van der Meijden
Niemand ontkomt eraan. Door diverse factoren verandert onze huidstructuur in de loop der tijd. ZO® Skin Health biedt alomvattende oplossingen voor het creëren en behouden van een gezonde huid voor iedereen, ongeacht leeftijd, etniciteit, unieke huidconditie of huidtype. Door het verstrekken van uitgebreide protocollen voor zowel in de praktijk als thuis brengen we resultaatgerichte oplossingen rechtstreeks naar de patiënt. Endymed is hierop de perfecte aanvulling! Dankzij de innovatieve 3DEEP-technologie heeft Endymed wereldwijd een compleet nieuwe standaard gezet op het gebied van RF-technologie o.a. gecombineerd met microneedling, uitgebreid ondersteund door vele klinische studies. Het is dé oplossing voor het behandelen van acne(-littekens), striae, diepe rimpels en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Kom kennismaken met dit uitgebreide behandelplatform, onze onderscheidende 3DEEP-technologie en probeer onze klinisch bewezen huidverbeteringsproducten zelf uit. Kom langs bij onze stand en stel al je vragen aan onze huid-experts. 


Jobst


Juzo | Het juiste hulpmiddel bij complexe indicaties | H.M.Hendrikse-Bastiaans
Juzo staat garant voor hoogwaardige compressiehulpmiddelen, goede zorg, service gericht en meedenken. Wij proberen samen met de patiënt en de zorgprofessional te komen tot een juiste keuze hulpmiddel. Daarbij staat innovatie en vernieuwing centraal. Wij leveren maatwerk voor zeer complexe situaties. Op onze stand laten wij dan ook zien d.m.v. Casuïstieken wat we allemaal kunnen fabriceren. Het juiste compressiehulpmiddel bij de juiste complexe indicatie.  


La Roche Posay | Niacinamide, het ingrediënt waar iedereen enthousiast is | Rinske
Maar waarom? Als toevoeging op het serum assortiment van la Roche Posay introduceren wij graag het pure Niacinamde 10 serum. Waarom wordt Niacinamide steeds vaker gebruikt wordt? En wat voor resultaat mag je ervan verwachten? Kom langs bij de la Roche Posay stand en Rinske zal jullie er alles over vertellen! 


Laservision | Ontdek De FlexSys - Het unieke modulaire platform 
Maak kennis met de FlexSys. De naam zegt het al, een Flexibel laser Systeem gemaakt voor u als Huidtherapeut. Het in Duitsland  ontwikkelde en gefabriceerde systeem kenmerkt zich door de veelzijdigheid en flexibiliteit voor u als behandelaar.  

De FlexSys kan worden uitgerust met onder andere: 

 • 532nm KTP 8W laser met Scanner voor vasculaire- en pigmentbehandelingen 
 • 577nm Yellow 5W laser met Scanner voor vasculaire behandelingen op maat en optimale absorptie 
 • 1550nm Erbium Fractional laser met scanner voor Huidverbetering en Skin Resurfacing 
 • 308nm Lamp voor de behandeling  van o.a. Psoriasis  en Vitiligo 

Dit alles in een draagbaar,  eenvoudig en betaalbaar systeem. Maak kennis met Flexibiliteit! 


Lohmann & Rascher


Louis Widmer | Wij presenteren vol trots onze nieuwe producten

Louis Widmer is continue in ontwikkeling en is trots om weer een aantal nieuwe producten aan het assortiment te kunnen toevoegen:

 • Louis Widmer Dagverzorging UV 50
 • Louis Widmer Young Line. 3 nieuwe producten afgestemd op de jongere doelgroep

We laten je graag kennismaken met deze producten en heten je van harte welkom op onze stand.


MPT Int - euroclinics


Partner in Aesthetics | Hoe kan LPG jou als huidtherapeut helpen?
LPG endermologie wordt onder andere ingezet bij het behandelen van littekens, lip- en lymfoedeem, brandwonden, oncologische nazorg en herstelzorg bij een (cosmetische) operatie. Als huidtherapeut wil je jouw cliënten het beste resultaat geven, tijd efficiënt werken, je eigen lichaam ontlasten én je omzet maximaliseren. LPG helpt je dit bereiken. 
1. Behaal betere resultaten - Met 30 minuten LPG’en behaal je betere resultaten dan in 45 minuten manueel behandelen. Je bespaart tijd, waardoor je dagelijks meer cliënten kan ontvangen.  
2. Respect voor de huid - Een behandeling maakt géén schade aan het weefsel. De endermologietechniek® stimuleert het zelfhelend vermogen van het weefsel op een natuurlijke manier.  
3. Medische en cosmetische behandelingen met één apparaat - Bied uitbehandelde cliënten ook cosmetische behandelingen aan. Draai meer omzet door het verkopen van kuren voor onder andere plaatselijk vet verbranden, huidversteviging, cellulite egaliseren en rimpels verminderen. 
4. Je ontlast je polsen en handen - Manueel de diepte in werken is veeleisend voor je lichaam. Met een LPG-apparaat ontlast je je lijf én behandel je cliënten met indicaties zoals fibrose en littekens effectiever en pijnloos tot op het diepste weefsel.   

We laten je graag alles zien tijdens het NVH Congres op 1 oktober. Tot dan! 


Senitas


Skin Tech Pharma | Indicatiegericht behandelen met de U225® injector 
Kom langs en ervaar zelf hoe je met deze intradermale injector, Skinboosters en XL Hair® op een veilige, makkelijke, en gecontroleerde manier kunt toedienen.  


Skinadmin/Huidzorgzoeker | Hoe HuidzorgZoeker jouw vindbaarheid vergroot | André Hendriks
We beantwoorden de volgende vragen voor je: 

 • Waarom is HuidzorgZoeker belangrijk voor jouw kliniek? Welke visie zit hierachter? 

 • Waarom je niet concurreert maar juist samenwerkt met andere klinieken om de gezamenlijke vindbaarheid te vergroten.  

 • Waarom deze site alleen maar kwaliteit biedt, en niets anders. 

We laten zien hoe HuidzorgZoeker werkt in combinatie met Skinadmin. Maar ook zonder een koppeling met Skinadmin. Skinadmin is hét programma voor klinieken en bestaat uit dossiervoering, online-agenda, cadeaubonnen, facturatie, zorgverzekeraars-portal en nog veel meer. We laten het je graag zien. Deelname aan HuidzorgZoeker in veel gevallen kosteloos of laag. Na 1 oktober 2022 wordt een instaptarief berekend van € 95,--. Jouw kliniek aanmelden op onze stand op 1 oktober is dus wel zo slim. Eerder aanmelden kan via www.huidzorgzoeker.nl natuurlijk ook. 


Skinceuticals | Vrije radicalen en antioxidanten onder de loep | Sharon Bekker
Antioxidanten, vrije radicalen en vitamine C zijn veelbesproken termen. Niet alleen voor ons als zorgprofessionals is het aan de orde van de dag, ook bij de consument vliegen de antioxidanten om de oren. Maar wat houden vrije radicalen en antioxidanten nou eigenlijk in? Waarom spelen deze zo’n belangrijke rol in onze (huid)gezondheid? Wat draagt vitamine C hier specifiek aan bij en wanneer weet je of een vitamine C daadwerkelijk effectief is? Wij nemen jou mee in de wereld van deze moleculen, stoffen, ingredienten en formuleringen. Tijdens de sessie delen wij jou de gouden standaard waar een effectief vitamine C aan moet voldoen en krijg je alle wetenschappelijke inzichten mee. Zien wij jou daar?  


SURE Medical | PRX Therapy, een uniek Pro-Age concept 
PRX Therapy is een professionele behandeling met als doel huidvernieuwing op een natuurlijke manier te stimuleren. Dit unieke Pro-Age Concept is ontwikkeld op de biologische behoeften van de huid. Door een zachte massage, zonder injectie, worden actieve ingrediënten gestimuleerd voor een diepe hydratatie. De fibroblasten in de huid worden flink aan het werk gezet tot het vormen van nieuw collageen en elastine. Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig pH-nivea. Na slechts één behandeling van 30 minuten ziet de huid er steviger en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.  Een behandeling die je op meerdere manieren kunt inzetten en ideaal te combineren is met o.a. microneedling en ablatieve radiofrequentie. 


Thuasne Benelux | Genitaal en midline oedeem
We introduceren tijdens het NVH congres een nieuw compressiehulpmiddel: Mobiderm Short! Speciaal ontworpen voor de behandeling van genitaal- en/of midline oedeem. In onze workshop nemen we je mee in hoe we tot het ontwerp zijn gekomen. Ook bespreken we de resultaten van een klinische studie, waarin de Mobiderm shorts onderzocht zijn op effectiviteit en comfort. Bewezen efficiënte compressiehulpmiddelen, dat is waar wij voor gaan! Behandel jij patiënten met genitaal- en/of midline oedeem? Dan mag je deze workshop zeker niet missen.... Tot 1 oktober! Wij kijken ernaar uit je weer te mogen ontmoeten.


Tobrix | Body Sculpting – techniques explained | Federica Coli (Therapist at Villa Donatello, Italy)
Laser, radiofrequency, high intensity focused ultrasound, microwaves, magnetic muscle stimulation, … a technique for every sculpter.


Uskin B.V. | Leverancier van esthetische en non-invasieve apparatuur
Vanuit grote passie voor de huid met focus op kennis en kwaliteit is een hoogwaardig totaalconcept ontstaan. Resultaatgericht, deskundigheid, servicegericht met natuurlijke en non-invasieve technologieën, dat is waar wij voor gaan en staan. Je helpen bij een keuze maken om je behandelaanbod uit te breiden gaat altijd samen met kennis en een grote betrokkenheid. Wij bieden pijnloze, veilige behandelingen met resultaten die indruk maken. De mogelijkheden aan non-invasieve apparatuur zijn enorm gegroeid. Wat je nodig hebt is een technologie die wetenschappelijk is onderbouwd en de gezondheid en vitaliteit van je cliënt van binnenuit bevordert op een pijnloze en veilige manier. De esthetische gepatenteerde apparatuur voor huidverjonging, bodyshaping, huidverbetering en laserontharen van Venus Concept, icoone en Adipologie heeft dat allemaal. Wil je de nieuwste innovatieve behandelmethoden gebruiken en meer resultaat behalen? Vanaf 2013 zijn wij exclusief distributeur op de Nederlandse markt met meer dan 200 partners. Een samenwerking die wérkt voor jou.


Van Wijngaarden ​​​​​​​| dé specialist in hoogwaardige compressiekleding


Yellow Medical BV | Medische en esthetische apparatuur
Yellow Medical is exclusief distributeur van diverse innovatieve en gerenommeerde merken m.b.t. esthetische apparatuur, alsook hoogwaardige cosmeceuticals en voedingssupplementen. Bezoek onze stand tijdens het NVH congres en maak kennis met de meest performante apparatuur van toonaangevende fabrikanten uit de esthetische industrie. Aarzel niet en boek nu reeds uw afspraak in.