Partnersessies online congres

Deze partners houden een sessie op het online congres. Het moment om kennis te maken met innovatieve producten en apparatuur.Bap Medical


Berg Care |Tatoeage- en PMU verwijdering met de picolaser | Diedejan ter Horst, productspecialist en klinisch trainer, Diba Snijders, huidtherapeut
Start jij binnenkort met het verwijderen van tatoeage en PMU? Behandel je al enige tijd en wil je je kennis opfrissen? Of wil jij simpelweg je kennis verbreden op het gebied van tatoeage- en PMUverwijdering met de picoseconden laser? Dan is deze partnersessie het voor jou! We geven een klein voorproefje van onze ADAP geaccrediteerde tatoeageverwijdering scholing en bespreken verder hoe je met de PicoStar laser van Asclepion Laser Technologies de beste resultaten kunt genereren. Ben jij na het volgen van de partnersessie nieuwsgierig geworden? Op www.bergcare.com/trainingen vind je een overzicht van de ADAP geaccrediteerde trainingen welke wij aanbieden. Wil jij weten wat de PicoStar kan betekenen voor jouw praktijk? Neem gerust contact op en we plannen graag een afspraak met je in om zelf de PicoStar te komen ervaren.

Berg Care | 577nm YELLOW laser of medische Stikstof Plasma? | Diedejan ter Horst, productspecialist en klinisch trainer, Diba Snijders, huidtherapeut
Huidverbeteringsbehandelingen: de mogelijkheden zijn oneindig en vaak zie je door de bomen het bos niet meer. In deze partnersessie bespreken we de mogelijkheden voor huidverbetering middels de QuadroStarPRO YELLOW laser (577nm) van Asclepion Laser Technologies en de NeoGen EVO medische Stikstof Plasma van Energist. Na deze partnersessie weet jij bij welke indicaties beide systemen verder in te zetten zijn, wat beide behandelingen doen op het niveau van de huid en hoe de behandelingen uitgevoerd worden met behulp van een demonstratievideo! Daarnaast bespreken we de mogelijke behandelparameters en behandelresultaten. Wil jij graag kennismaken met onze systemen en in reallife ervaren wat deze voor jouw praktijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op en we plannen graag een afspraak met je in om zelf onze systemen te komen ervaren.


Bloomedical | 3D huidverbetering & littekencorrectie met laser | Marion Wansink
Wil jij meer leren over de verschillende lasertechnieken voor huidverbetering en littekenbehandeling, neem dan deel aan deze partner sessie. Verschillende toepassingen met ablatieve- en non-ablatieve lasers zullen worden uitgelicht. Leer wat de verschillen zijn, wat er gebeurt in de huid en wanneer je voor welke techniek kiest. Ook we leren jou hoe je technieken kan combineren voor een optimaal resultaat.  We sluiten af met trans epidermal drugdelivery middels een speciale ultrasound techniek. 


Bowie Medical | ClinicCare cosmeceuticals voor huidtherapie | Amber van Erp, huidtherapeut
De cosmeceuticals van het Zweedse merk ClinicCare bieden interessante behandelmogelijkheden bij huidtherapie. Huidtherapeut Amber van Erp werkt al geruime tijd met deze producten en zij vertelt in deze workshop over haar ervaringen en resultaten. Amber zal ook een overzicht geven van de verschillende producten uit het ClinicCare assortiment en enkele behandelingen demonstreren. Het wereldwijde succes van de ClinicCare producten is vooral te danken aan het gebruik van een unieke formule met een zeer hoge concentratie laag-moleculair biohyaluronzuur (LMW-HA).  De producten van ClinicCare kunnen worden gebruikt bij micro-needling en voor effectieve peeling. Voor thuisgebruik zijn er o.a. hoogwaardige serums en essences. Maak ook kennis met ClinicCare! 


BTL


Dalton Medical | Nieuwe inzichten in combinatie behandelingen 
Combinatiebehandelingen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de succesvolle huidtherapiepraktijken. Ze zorgen voor betere, snellere en langdurigere resultaten. De huidtherapeut leert in deze sessie meer over huidverbetering en de onmisbare voor- en nazorg.  

Dalton Medical | De juiste golflengte voor ieder vat 
Er zijn heel veel verschillende soorten vaten, en ook enorm veel behandelmogelijkheden en inzichten. Dit maakt het soms nog best lastig om de juiste en meest effectieve keuze maken. De huidtherapeut heeft na het bekijken van deze sessie meer kennis op het gebied van vaatbehandelingen en kan beoordelen welke golflengte en instelling passend zijn. 


Dermaesthetics | MeLine - gespecialiseerd in hyperpigmentatie 
MeLine is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Klinische onderzoeken wijzen uit dat zelfs dermaal pigment verminderd kan worden. Naast de ongelooflijke resultaten op het gebied van het verhelderen van hyperpigmentatie, zorgen de producten van MeLine ook voor algemene huidverbetering zoals het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Naast het verhelderen van algehele hyperpigmentatie biedt MeLine ook specifieke behandelingen voor donkere kringen en lentigines. Door deze specifieke aanpak is MeLine succesvol in het behandelen van alle vormen van hyperpigmentatie! 

Dermaesthetics | pHformula MD - The Art of Skin Resurfacing  
pHformula MD – ofwel medical – staat bekend om ‘’The Art of Skin Resurfacing’’ en zijn unieke delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen. Met pHformula MD kunnen milde behandelingen uitgevoerd worden om de huid te onderhouden, maar ook intensieve behandelingen die zich volledig richten op het oplossen van diverse complexe huidproblemen. Denk hierbij aan acne, pigmentatie, rosacea, en huidveroudering. pHformula MD biedt unieke resurfacings met weinig downtime en maximaal resultaat! De pHformula MD lijn is een compacte lijn die voor alle Fitzpatrick- en huidtypen geschikt is en mag alleen verkocht worden door huidtherapeuten en artsen.  


Dermasence | Korte peelworkshop | Anna ter Steeg – Kosmetologin
In onze korte peel-workshop maak je kennis met het unieke peeling concept van DERMASENCE. Dankzij de speciale gepatenteerde dispenserkop is het mogelijk om glycolzuur en salicylzuur uit 1 dosseersysteem met dubbele cartridges zo af te stellen, voor een nauwkeurige dosering tijdens een peelbehandeling. Het grote voordeel hiervan is een effectieve behandeling van diverse dermatologische indicaties zoals acne, rosacea en pigmentatie. Bovendien is ons peelconcept geschikt voor de therapieondersteunende huidverzorging en ter voorkoming van bijwerkingen als gevolg van de therapie. Het gebruik van onze fruitzuur gerelateerde homecare producten gericht op de PH-waarde, maakt het mogelijk thuis fruitzuur op een doeltreffende manier toe te passen. Deze werken zeer effectief en zorgt daarmee voor een optimale peeling-resultaat.


Doove Care Groep | Slim ondernemen door slim te investeren  | Corinna van Woensel 
Inhoud: Als therapeut en als ondernemer kennen we allemaal verschillende uitdagingen. Denk aan financiële zekerheid, zicht op de toekomst, balans vinden tussen privé en werk en het aantrekken en houden van de juiste medewerkers. In onze workshop nemen we eens een kijkje bij iemand uit een andere discipline die door slim te investeren een aantal van deze uitdagingen vol is aangegaan. Corinna zal laten zien dat slim investeren ook zorgen is voor je eigen gezondheid en dat van je team, en hoe je door slim te ondernemen wellicht nog meer voldoening haalt uit je vak. 


Entercare


Eucerin


Fagron | De basis van indifferente therapie | Audrey Woning, Product & Business Development Manager Derma
Gedurende de Fagron Derma partnersessie komen verschillende onderwerpen aan bod om je meer wegwijs te maken in de indifferente therapie. Maak ‘online’ kennis met verschillende indifferente crèmes en zalven welke worden ingezet bij de behandeling van diverse huidaandoeningen. Tijdens deze partnersessie wordt er toegelicht wat indifferente crèmes en zalven precies zijn en waarin deze van elkaar verschillen. Waarom dagelijks smeren zo belangrijk is maar ook de vraag hoe de crèmes en zalven aan hun naam komen, komt aan bod. Tot slot wordt het belang van therapietrouw van de patiënt besproken en kort toegelicht hoe dermaceuticals in indifferente middelen een belangrijke rol kunnen spelen. 


Hebea Professional | Esthetische behandelingen met medische resultaten | Marcel Reintjens, Productdeskundige
NOON Aesthetics is een paraceutisch merk met zeer hoog gedoseerde actieve werkstoffen, zonder dat de producten onder de geneesmiddelenwetgeving vallen. Dankzij het gepatenteerde DermShield™ is het mogelijk om met hoge concentraties te werken, zonder de gebruikelijke bijwerkingen die met hoge doseringen gepaard gaan. De behandelingen zijn met name gericht op huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie en pigmentvlekken, seborroïsch eczeem en rosacea. De kracht van NOON Aesthetics ligt in feit dat de oorzaken van de huidproblemen aangepakt worden en niet alleen de symptomen, wat een essentieel verschil is. Ook op het gebied van anti-aging worden spectaculaire resultaten bereikt, waarbij de aandacht wordt verplaatst naar PRE-juvination in plaats van REjuvination. Tijdens de partnerworkshops wordt de unieke werking en achtergrond van de NOON paraceutische peelings, DermShield™ en thuisverzorgingsproducten gegeven, met reële behaalde resultaten van NOON Specialisten uit de Benelux.

Hebea Professional | Pollogen by Lumenis | Marcel Reintjens, Productdeskundige
Het Israëlische bedrijf Pollogen is enkele jaren geleden overgenomen door Lumenis, de wereldwijde marktleider op gebied van medische en esthetische apparaten. In Nederland en België biedt Pollogen 2 high-tech apparaten aan op het gebied van huidverjonging en -verstrakking: De Geneo en de Divine Pro. De Geneo is een multi-tasker waarmee de OxyGeneo behandeling kan worden uitgevoerd, dit is een 3-in-1 behandeling van zuurstofverrijking, exfoliatie en infusie van werkstoffen dat gelijktijdig in één behandeling wordt uitgevoerd. Dit wordt gecombineerd met insluizen van werkstoffen met Ultrasoon. Daarnaast wordt met het TriPollar radiofrequentie handstuk de huid verstrakt en de aanmaak van eigen collageen gestimuleerd. De Divine Pro beschikt eveneens over TriPollar radiofrequentiebehandeling. Met het tweede handstuk kan gewerkt worden met verschillende opzetstukken voor VoluDerm behandeling, waarbij micro-elektrodes de huid penetreren en een puls radiofrequentie geven. Of voor TriFractional behandeling voor skin resurfacing. Deze behandelingen kunnen volledig zonder verdoving uitgevoerd worden.


HHC


Impex Dermatologie


Isclinical


James Software


JC-Imp | Doeltreffende oplossingen voor pigmentproblemen | Claudie Retèl
We weten allemaal dat onder andere blootstelling aan de zon de overproductie van melanine aanmaak kan stimuleren. In de periode na de zomer zien huidtherapeuten dan ook veel patiënten met pigmentatieproblemen. ZO Skin Health biedt baanbrekende producten en therapeutische behandelingen om o.a. pigmentatieproblemen effectief te verminderen. Anders dan de traditionele huidverzorgingsproducten, werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verbeteren, te herstellen en te onderhouden. We richten ons op het versterken van de relatie tussen de patiënt en arts met uitgebreide thuisprotocollen. Daarnaast worden praktijkbehandelingen, zoals de doeltreffende 3 Step Peel, ingezet met verbluffende langdurige resultaten tot gevolg. Wij geloven dat, ongeacht leeftijd, etniciteit, unieke huidconditie of huidtype, iedereen een gezond, egale huid kan bereiken. Wil jij melasma in de praktijk ook doeltreffend aanpakken met zeer tevreden klanten tot gevolg? Onze experts helpen je graag op weg. 

JC-Imp | Huidvernieuwing met onze unieke 3DEEP technologie | Esmee van der Meijden
Dankzij de gepatenteerde 3DEEP-technologie heeft Endymed wereldwijd een compleet nieuwe standaard gezet op het gebied van RF-technologie. Hierin onderscheidt Endymed zich dan ook van andere soortgelijke apparaten. Dankzij de 3DEEP-techniek wordt de energie diep in de dermis afgegeven. Dit leidt tot betere resultaten en hierdoor is het device flexibeler en voor meer aandoeningen inzetbaar. Het Intensif handstuk combineert 3DEEP radiofrequentie (RF) met microneedling. De Intensif wordt ingezet voor het behandelen van actieve acne, acnelittekens, striae, diepe rimpels en het verbeteren van de huidtextuur. De applicator bestaat uit scherpe niet-geïsoleerde naalden die tijdens de behandeling door een speciale pulsmodus volledige coagulatie geven. De pulsmodus, de vergulde naalden en volledige coagulatie (tot 70 °C) zorgen voor meer patiëntcomfort tijdens de behandeling en snelle hersteltijden. Sneller dan enig ander apparaat en zonder trauma, bloedingen of blauwe plekken. Nieuwsgierig geworden naar de resultaten en andere behandelindicaties? We vertellen je er graag meer over. 


Jobst | de JOBST Confidence panty-stijlen.
Na de succesvolle introductie van JOBST Confidence therapeutische elastische been- en armkousen zijn er nu ook JOBST Confidence panty-stijlen. Zowel panty-stijlen voor vrouwen én mannen als in verschillende lengtes. Na deze online sessie heeft u antwoord op de volgende vragen: 

  • Voor welke doelgroepen zijn de verschillende panty-stijlen optimaal in te zetten? 

  • Hoe zorgen de panty-stijlen voor meer comfort en een betere persoonlijke pasvorm? 


Juzo| Stepped care compressie | H.M.Hendrikse-Bastiaans

Deze presentatie gaat over het stepped care principe in de zorg. Tegenwoordig staat het begrip stepped care handelen centraal. Het principe van stepped care is: de patiënt wordt niet zwaarder behandeld dan strikt noodzakelijk is. Er wordt dus gestart met de eenvoudigste interventie die past bij de aandoening of de klachten. Goede diagnostiek is een noodzakelijke voorwaarde voor stepped care: de zorg moet op het juiste niveau en op de juiste plaats worden verleend. Dit begrip gaat over zorglijnen zoals over de eerstelijnszorg en tweedelijns zorg. Maar ook op behandelniveau. Welke consequentie heeft dit t.a.v het verstrekken van hulpmiddelen. Ook bij het de hulpmiddelen in compressie staat stepped care zorg centraal.  

Via de principes van stepped care maakt de zorgverlener – in overleg met de patiënt – een afweging, waarbij het vergroten van het zelfmanagement uitgangspunt is!  Daarbij kan de keuze ook vallen op een combinatie van hulpmiddelen. De keuze gaat volgens een bepaalde volgorde. Centrale thema’s zijn steeds: zo goedkoop en efficiënt mogelijk. Waarbij doelmatig handelen niet uit het oog wordt verloren. Goedkoop mag niet de enige overweging zijn. Het kan voorkomen dat er een duurder hulpmiddel gekozen wordt. Mits onderbouwd kan dit ook.  Het gaat erom dat er gekozen wordt voor het compressiehulpmiddel wat het beste werkt. Efficiënt is in gebruik m.b.t. tot duur van de behandeling en het aantal zorghandelingen. Het hulpmiddel wat behoort tot de eerste keus hoeft niet daadwerkelijk ingezet te worden, mits onderbouwd kan het hulpmiddel gekozen worden uit de categorie: 2e keuze hulpmiddel compressie. Deze presentatie zet dus uiteen hoe het stepped care principe ingezet kan worden bij de compressiehulpmiddelenzorg. Als voorbeeld wordt er een casus gebruikt mbt oedeem in het midline gebied.  


Laservision


Lohmann & Rascher


Louis Widmer | 2 webinars over behandeling van droge huid en zonbescherming | Claudia Helmens, Business Manager
1. Webinar Remederm Dry Skin: producten voor de zeer droge huid
2. Webinar Zonbescherming : producten voor bescherming tegen UV stralen


MPT Int - euroclinics


Partner in Aesthetics | Hoe kan LPG jou als huidtherapeut helpen?
LPG endermologie wordt onder andere ingezet bij het behandelen van littekens, lip- en lymfoedeem, brandwonden, oncologische nazorg en herstelzorg bij een (cosmetische) operatie. Als huidtherapeut wil je jouw cliënten het beste resultaat geven, tijd efficiënt werken, je eigen lichaam ontlasten én je omzet maximaliseren. LPG helpt je dit bereiken. 
1. Behaal betere resultaten - Met 30 minuten LPG’en behaal je betere resultaten dan in 45 minuten manueel behandelen. Je bespaart tijd, waardoor je dagelijks meer cliënten kan ontvangen.  
2. Respect voor de huid - Een behandeling maakt géén schade aan het weefsel. De endermologietechniek® stimuleert het zelfhelend vermogen van het weefsel op een natuurlijke manier.  
3. Medische en cosmetische behandelingen met één apparaat - Bied uitbehandelde cliënten ook cosmetische behandelingen aan. Draai meer omzet door het verkopen van kuren voor onder andere plaatselijk vet verbranden, huidversteviging, cellulite egaliseren en rimpels verminderen. 
4. Je ontlast je polsen en handen - Manueel de diepte in werken is veeleisend voor je lichaam. Met een LPG-apparaat ontlast je je lijf én behandel je cliënten met indicaties zoals fibrose en littekens effectiever en pijnloos tot op het diepste weefsel.   

We laten je graag alles zien tijdens het NVH Congres op 1 oktober. Tot dan! 


Senitas


Skin Tech Pharma | Indicatiegericht peelen van gelaat en intieme zone | Esther Vogelenzang 
Tijdens de presentatie ontdek je welke peelings er ingezet kunnen worden bij verschillende indicaties. Skin Tech Pharma biedt een breed assortiment aan peelings voor dieptes variërend van de epidermale tot de reticulaire dermis (AHA, TCA, fenol). Daarmee is er voor elke behandelaar en voor elke indicatie een passende peeling. 

Skin Tech Pharma | Huidverbetering van de cellulite en striae huid | Nadine van Gijn 
Hoe behandel je op een effectieve manier de cellulite en striae huid? Tijdens deze presentatie nemen we je mee door de verschillende stadia van de cellulite en striae huid en laten we je zien welke behandelopties hiervoor bestaan. Dit zijn vaak combinatiebehandelingen in een behandelprotocol, waarvan we een aantal resultaten laten zien. 


Skinadmin/Huidzorgzoeker | Hoe HuidzorgZoeker jouw vindbaarheid vergroot | André Hendriks
We beantwoorden de volgende vragen voor je: 

  • Waarom is HuidzorgZoeker belangrijk voor jouw kliniek? Welke visie zit hierachter? 

  • Waarom je niet concurreert maar juist samenwerkt met andere klinieken om de gezamenlijke vindbaarheid te vergroten.  

  • Waarom deze site alleen maar kwaliteit biedt, en niets anders. 

We laten zien hoe HuidzorgZoeker werkt in combinatie met Skinadmin. Maar ook zonder een koppeling met Skinadmin. Skinadmin is hét programma voor klinieken en bestaat uit dossiervoering, online-agenda, cadeaubonnen, facturatie, zorgverzekeraars-portal en nog veel meer. We laten het je graag zien. Deelname aan HuidzorgZoeker in veel gevallen kosteloos of laag. Na 1 oktober 2022 wordt een instaptarief berekend van € 95,--. Jouw kliniek aanmelden op onze stand op 1 oktober is dus wel zo slim. Eerder aanmelden kan via www.huidzorgzoeker.nl natuurlijk ook. 


Skinceuticals | Vrije radicalen en antioxidanten onder de loep | Sharon Bekker
Antioxidanten, vrije radicalen en vitamine C zijn veelbesproken termen. Niet alleen voor ons als zorgprofessionals is het aan de orde van de dag, ook bij de consument vliegen de antioxidanten om de oren. Maar wat houden vrije radicalen en antioxidanten nou eigenlijk in? Waarom spelen deze zo’n belangrijke rol in onze (huid)gezondheid? Wat draagt vitamine C hier specifiek aan bij en wanneer weet je of een vitamine C daadwerkelijk effectief is? Wij nemen jou mee in de wereld van deze moleculen, stoffen, ingredienten en formuleringen. Tijdens de sessie delen wij jou de gouden standaard waar een effectief vitamine C aan moet voldoen en krijg je alle wetenschappelijke inzichten mee. Zien wij jou daar?  


SURE Medical


Thuasne Benelux | Genitaal en midline oedeem | Kirsten Schokker en Ester Schouten, productspecialisten compressie
We introduceren tijdens het congres van de huidtherapie een nieuw compressiehulpmiddel: Mobiderm Short! Speciaal ontworpen voor de behandeling genitaal- en/of midline oedeem. In onze workshop nemen we je mee in hoe we tot het ontwerp zijn gekomen. Ook bespreken we de resultaten van een klinische studie, waarin de Mobiderm shorts onderzocht zijn op effectiviteit en comfort. Bewezen efficiënte compressiehulpmiddelen, dat is waar wij voor gaaan! Behandel jij patiënten met genitaal- en/of midline oedeem? Dan mag je deze workshop zeker niet missen.... Tot 1 oktober! Wij kijken ernaar uit je weer te mogen ontmoeten.


Tobrix


Uskin B.V. | Leverancier van esthetische en non-invasieve apparatuur
Vanuit grote passie voor de huid met focus op kennis en kwaliteit is een hoogwaardig totaalconcept ontstaan. Resultaatgericht, deskundigheid, servicegericht met natuurlijke en non-invasieve technologieën, dat is waar wij voor gaan en staan. Je helpen bij een keuze maken om je behandelaanbod uit te breiden gaat altijd samen met kennis en een grote betrokkenheid. Wij bieden pijnloze, veilige behandelingen met resultaten die indruk maken. De mogelijkheden aan non-invasieve apparatuur zijn enorm gegroeid. Wat je nodig hebt is een technologie die wetenschappelijk is onderbouwd en de gezondheid en vitaliteit van je cliënt van binnenuit bevordert op een pijnloze en veilige manier. De esthetische gepatenteerde apparatuur voor huidverjonging, bodyshaping, huidverbetering en laserontharen van Venus Concept, icoone en Adipologie heeft dat allemaal. Wil je de nieuwste innovatieve behandelmethoden gebruiken en meer resultaat behalen? Vanaf 2013 zijn wij exclusief distributeur op de Nederlandse markt met meer dan 200 partners. Een samenwerking die wérkt voor jou.


Van Wijngaarden


Yellow Medical BV | Medische en esthetische apparatuur
Yellow Medical is exclusief distributeur van diverse innovatieve en gerenommeerde merken m.b.t. esthetische apparatuur, alsook hoogwaardige cosmeceuticals en voedingssupplementen. Bezoek onze stand tijdens het NVH congres en maak kennis met de meest performante apparatuur van toonaangevende fabrikanten uit de esthetische industrie. Aarzel niet en boek nu reeds uw afspraak in.