Videoconsultatie

Videoconsultatie nu voor alle zorgverleners zonder kosten


In Nederland breidt het coronavirus zich steeds verder uit. Steeds meer mensen worden besmet met COVID-19. Zorgverleners zitten nog met veel vragen over de omgang met deze acute situatie.

Een spreekuur op afstand met beeldbellen kan patiƫnten en zorgverleners beschermen tegen een verdere uitbreiding van de epidemie. Hiermee kun je de continuering van de medische zorg voor de bevolking beter garanderen. Wil je daarom ook gebruik gaan maken van videoconsultatie? Qualiview helpt je graag!

De moederorganisatie van Qualiview, CompuGroup Medical (CGM), biedt zorgverleners tijdelijk een kosteloze oplossing voor videoconsultatie waar je tijdens deze situatie gebruik van kunt maken. Deze oplossing is speciaal voor de zorg ontwikkeld, veilig en AVG-proof. Wij willen hiermee alle zorgverleners ondersteunen bij het zo veilig mogelijk uitvoeren van hun werkzaamheden en hopen hiermee een steentje bij te dragen.

Eenvoudig starten met videoconsultatie
Je kunt je eenvoudig registreren via de website van CGM. De oplossing is direct klaar voor gebruik. Je hoeft je alleen te registreren om een gebruikers-ID per e-mail te ontvangen. Een download of installatie is niet nodig en je zit nergens aan vast.

Klik hier voor meer informatie en om van de tool gebruik te maken.