Stagebegeleiderscursus Haagse Hogeschool

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum
2 jun. 2022
Locatie
Haagse Hogeschool

Begeleid je stagiaires en wil je hiervoor meer tools krijgen?

Wil je wel eens weten hoe je nog beter ervoor kunt zorgen dat een stagiaire een succesvolle stage heeft? Wil je zelf geen energie verliezen, maar juist energie krijgen van jouw rol als stagebegeleider? Vanuit de opleiding Huidtherapie van De Haagse Hogeschool bieden wij een cursus aan speciaal voor onze stagebegeleiders.

De bijeenkomst zal fysiek plaatsvinden op De Haagse Hogeschool en duurt 1 hele dag van 9.30-16.30 uur. Wij zullen uitleg geven over de stages en het stageonderwijs binnen De Haagse Hogeschool en de regels die bij deze stages komen kijken. Daarnaast gaan we ook met elkaar met werkvormen aan de slag om in kaart te brengen wie jouw student is, wat voor jou verwachtingen van de student zijn en hoe je die met elkaar kunt laten overeenstemmen. Wij bespreken en oefenen hoe je de stagiaire kunt helpen met doelen stellen, reflecteren en feedback geven en wij laten verschillende manieren de revue passeren om naar de communicatie en relatie tussen de begeleider en de stagiaire te kijken. Er is voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen casussen en vragen en we bespreken hoe je kunt omgaan met lastige situaties in de stage.

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je aan de cursus deelnemen? Dan kan je een mail sturen naar Jill Spaans: j.spaans@hhs.nl of Mieke Vissers M.Vissers@hhs.nl. Heb je belangstelling om in het volgend studiejaar deel te nemen? Stuur ons dan ook een mail, dan zetten we je op de lijst en brengen we je op de hoogte van de nieuwe data zodra ze bekend zijn.

Lees hier meer over het aanbieden van stageplaatsen.