NVH Regiobijeenkomst West

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Datum en tijd
26 sep. 2023 14:00 - 17:00
Locatie
Van Der Valk, Hoorn 65, 2404 HG Alphen aan den Rijn

In september is het zover, dan komt de NVH naar jouw regio! Maar wat gaan we dan doen en waarom moet ik daarbij zijn zul je je misschien afvragen?!

Wat gaan we doen?
Vanuit de landelijke bewegingen wordt de positie van de zorgverleners in de regio heel belangrijk. Er wordt verwacht dat we ons regionaal verenigen en zorgen dat we goed voorbereid aan diverse tafels in de regio kunnen meepraten en beslissingen nemen namens de huidtherapeuten in jouw regio. Dit betekent dat we ons nog steviger dan voorheen moeten verenigen en dit ook regionaal goed borgen. Echter is dit natuurlijk niet het enige wat speelt. We nemen jou tijdens de regiobijeenkomst graag mee in waar we samen binnen de vereniging aan werken en willen hierover met jou in gesprek. Wat zijn bijvoorbeeld mooie initiatieven op samenwerking in netwerken bij jou in de regio en wat zijn knelpunten die jij ervaart in de praktijk en daarbuiten? Wat zijn jouw wensen en behoeften voor de huidtherapie de aankomende jaren? Allemaal input voor het bestuur en bureau van de NVH voor het nieuwe beleidsplan 2024-2026. Lees hier meer over de NVH regiobijeenkomsten op de website.

Waarom hebben we jou nodig?
De regiobijeenkomsten zijn voor alle leden toegankelijk en wij hopen op een zo divers mogelijke opkomst. Of je nu werkgever bent, werknemer of student aan de opleiding huidtherapie. Voor het beleidsplan van de aankomende jaren is het belangrijk om op alle rollen van alle leden te weten wat er speelt en wat de behoeften zijn zodat we dit samen kunnen vertalen naar beleid voor de komende jaren. Jouw aanwezigheid is dus zeer gewenst en belangrijk!

Wanneer zijn we bij jou in de buurt?
Je kunt je aanmelden voor één van de regiobijeenkomsten:

Heb je een vraag over de regio-indeling of de bijeenkomsten? Weet ons dan te vinden via info@huidtherapie.nl.

KP punten worden na deelname door ons direct in jouw dossier bijgeschreven.