E-learning start dagelijks: ‘Voeding en de huid’

Over dit evenement

Categorie
Scholing
Datum
1 dec. 2021
Locatie
Online en op locatie

E-learning start dagelijks: ‘Voeding en de huid’
Uit inventarisatie bij de leden is naar voren gekomen dat zij graag meer vakinhoudelijk scholingsaanbod zouden willen volgen. Daarbij is ook voeding en suppletie genoemd. De NVH Academie heeft voor het opleidingspakket van het Kennisinstituut voor Voeding & Huid een mooie ledenkorting kunnen regelen; NVH leden ontvangen 10% korting op het totale inschrijfbedrag.

Inhoud opleidingspakket
Er worden tal van voedingsadviezen en supplementen aangeboden en ingezet rondom huidindicaties, zoals huidveroudering en acne. Zie jij door de bomen het bos nog?

Dit complete opleidingspakket bestaat uit:

  1. Opleiding ‘Voeding, suppletie en acne’
  2. Opleiding ‘Voeding, suppletie en huidveroudering’
  3. Cursus ‘Vitamine C en de huid’

In de bovengenoemde opleidingen gaan we onder andere in op de zin en onzin van allerlei voedingspatronen en supplementen en vertellen wij je waar je op moet letten bij het beoordelen ervan. Ook zullen we alle laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van een gezond voedingspatroon en de huid met je delen, zodat je weer helemaal up to date bent. Bovenal leer je alle kennis praktisch toe te passen, zodat je een absolute meerwaarde kunt bieden tijdens jouw behandelingen.
De opleidingen bestaan ieder uit 10 modules en worden verstrekt in de vorm van interactieve video’s die je op elk gewenst moment kunt volgen. De cursus ‘Vitamine C en de huid’ bestaat uit 3 modules. Je kunt de opleidingen en cursus op elk gewenst moment starten, pauzeren of opnieuw volgen. Kortom, je volgt alles in jouw eigen tempo, zonder dat je er een vrije dag voorop hoeft te nemen.

Hoofddoelen en eindtermen: 

Bekijk deze op de website

Aantal thuisstudie uren: 40
Aantal SBU-uren: 40
Totaalaantal uren eindtoets: 2

Aanvangsniveau: HBO Bachelor paramedische zorg 
Niveau: Post-HBO  
Doelgroep: Huidtherapeuten
 
Datum en tijd:  Start dagelijks online
Locatie:  Online | E-learning
 
Docent/trainer: Samantha Jordaans & Inge Backx

Kosten deelname: 
NVH leden: €672,30 (incl. 10% korting en excl. 21% BTW)
Niet leden:  €747,00 (excl. 21% BTW)

Accreditatie: ADAP geaccrediteerd met 31,5 punten 

Aanmelden: De inschrijving, training en administratieve afhandelingen worden verzorgd door het Kennisinstituut voor Voeding & Huid. Aanmelden kan door je aan te melden via deze link. Door je via deze link aan te melden wordt de 10% korting direct verwerkt. 

Inschrijven is tot 31-12-2021

Ps. neem bij vragen contact op met het secretariaat via academie@huidtherapie.nl of 035 – 5427552.